De ASN Bank zoekt jonge reporters

Den Haag • 02 juni 2016

De ASN Bank geeft jou de kans om als verslaggever voor het tv-programma GreenTech bij RTL4 op pad te gaan. Je gaat onderzoeken hoe duurzaam Nederlandse bedrijven zijn!

Lijkt je dat leuk? Ben je tussen de 8 en 12 jaar, nieuwsgierig en enthousiast? Meld je dan snel aan, alleen of met z’n tweeën!

Zo meld je je aan

Maak een kort filmpje van maximaal 1,5 minuut waarin jij jezelf voorstelt. Laat zien waarom wij jou moeten kiezen als onze tv-verslaggever. Je kunt iemand uit je omgeving interviewen met moeilijke vragen of iets anders leuks bedenken: dat mag je helemaal zelf weten! Stuur je filmpje op naar reporter@greentechtv.nl via WeTransfer met je naam in het bericht. Als het moeilijk is om het filmpje te versturen, kun je ons even bellen (071-8871334) voor hulp.

Zet in het bericht óók:

  • Je leeftijd en groep
  • Het e-mailadres en telefoonnummer van je ouders of verzorgers.
  • Wanneer je in augustus niet kan vanwege je vakantie.

Stuur het filmpje vóór maandag 11 juli op. En vraag natuurlijk eerst even aan je ouders of verzorgers toestemming om mee te mogen doen.

Selectie

Je hoeft geen klant te zijn van de ASN Bank om mee te doen. Je hoort voor 14 juli of je bent geselecteerd. GreenTech neemt dan contact op met jou en je ouders om afspraken te maken. Als je niet bent geselecteerd krijg je ook een mailtje.

Meer informatie

Vragen over het programma en je deelname kun je stellen via info@greentechtv.nl. De ASN Bank beantwoordt hier geen vragen over.

Delen op: