Den Haag • 13 oktober 2016

Heeft u een scherp beeld van alle kleine en grote uitgaven die u dagelijks doet? Veel mensen hebben dat niet. Daardoor kunnen ze onverwacht in financiële moeilijkheden komen. De App ASN Mobiel Bankieren kan u helpen bewuster met uw geld om te gaan.

Het belang van overzicht …
Het is lastig overzicht te houden van alle kleine en grote uitgaven die u op een dag doet. Al die kleine uitgaven lopen op langere termijn flink op. Besteedt u bewust? Als u inzicht heeft in uw maandelijkse uitgaven, helpt dat om goede financiële keuzes te maken.

… en van planning
Hoe plant u voor grotere uitgaven, zoals de koop van een woning, de studie van de kinderen of uw pensioen? Zulke uitgaven maakt u inzichtelijk door ze in kleine stappen te verdelen. Als u iedere week of iedere maand een klein bedrag reserveert voor een grotere uitgave, kunt u uw plannen realiseren.

De App ASN Mobiel Bankieren helpt
Wij helpen u graag u bewust te worden van uw uitgaven en inzicht te krijgen in uw financiën. Daarom biedt de App ASN Mobiel Bankieren twee handige hulpmiddelen:

  • ASN Kasboek maakt uw uitgavenpatroon inzichtelijk. De app deelt de transacties van uw betaalrekening in categorieën in. U kunt ook zelf uitgaven indelen. Zo houdt u bij wat u uitgeeft en kunt u de uitgaven in verschillende maanden met elkaar vergelijken.
  • Spaarpotten bij ASN Ideaalsparen. Als u met een bepaald doel wilt sparen, maakt u daar in de app een spaarpot voor. U kunt meerdere spaarpotten maken. Wanneer u geld overboekt naar zo’n spaarpot, vermeldt u de naam ervan in de omschrijving. Ons systeem herkent de naam en zet het bedrag direct in de juiste spaarpot. We zijn bezig dit hulpmiddel ook voor ASN Online Bankieren te ontwikkelen.