Den Haag • 13 november 2014

Op donderdag 13 november 2014 won het ASN Milieu & Waterfonds de Groene Stier. Dit is de Gouden Stier voor het beste duurzame beleggingsfonds. De website Belegger.nl reikte de Gouden Stieren 2014 uit aan de koplopers in de financiële dienstverlening. De redactie van de website bepaalde na uitgebreid onderzoek wie in aanmerking kwamen voor een van de acht Gouden Stieren. Vervolgens koos een jury van deskundigen de winnaars.

Zesde Groene Stier

Het ASN Milieu & Waterfonds won de Groene Stier al vijf maal eerder, namelijk van 2007 tot en met 2011. De jury prees het fonds en de ASN Bank om de heldere criteria, de transparantie, de aandacht op de website en het beleggen in de reële economie. De jury prees ook de ambitie van de ASN Bank om, onder meer via het ASN Milieu & Waterfonds, in 2030 per saldo klimaatneutraal te zijn.

Bas-Jan Blom, directeur ASN Beleggingsfondsen laat weten trots te zijn dat het fonds de erkenning van een Groene Stier heeft gekregen. “Er is de afgelopen jaren veel concurrentie bijgekomen. We zijn daarom blij weer terug te zijn op de eerste plaats.”

Lees meer over het ASN Milieu & Waterfonds.

Delen op: