ASN Bank met Eindhoven in gesprek over design, duurzaamheid en hulp aan vluchtelingen

Den Haag • 6 mei 2015

Op 19 mei organiseert de ASN Bank de talkshow ASN Live Eindhoven. Gevestigde en nieuwe namen uit de wereld van design praten over de rol van design voor een duurzame samenleving. Daarnaast vertelt Art Rooijakkers over zijn ervaring als ambassadeur voor Stichting Vluchteling.

De ASN Bank bezoekt designstad Eindhoven om met klanten en geïnteresseerden te praten over een rechtvaardige, duurzame samenleving. De avond is via livestream te volgen op www.morgen-vandaag.nl.

De kracht van design

In het eerste gesprek praat presentator Leon Verdonschot met designer Ad van Berlo en Martijn Paulen, directeur van Capital D over de kracht van design. Later op de avond laten jonge, sociale ondernemers zien hoe zij design inzetten voor een betere wereld.

Art Rooijakkers, opgegroeid in Geldrop, is presentator (onder andere Wie is de Mol) en ambassadeur voor Stichting Vluchteling. Hij neemt de aanwezigen mee naar vluchtelingenkampen in het Noorden van Irak. Daar sprak hij onlangs met enkele van de 12 miljoen Syriërs die huis en haard hebben moeten verlaten.

Datum: 19 mei 2015 van 20.00 tot 22.00 uur
Locatie: Natlab, Kastanjelaan 500 in Eindhoven
Online: www.morgen-vandaag.nl en #morgenvandaag

Art Rooijakkers in Irak
Art Rooijakkers in Irak voor Stichting Vluchteling

Programma

20.00 Start programma: Welkom door Leon Verdonschot en Jeroen Jansen (directeur ASN Bank)
20.15 De duurzame rol van design. Met designer Ad van Berlo en Martijn Paulen, directeur van Capital D
20.35 Muzikaal optreden door Iris Penning
20.40 De wereld van Art Rooijakkers
21.00 Voor de Wereld van Morgen. Met Asceline Groot (VDWVM) en sociale ondernemers van Afriek en A Green Story
21.20 Gelegenheid tot het stellen van vragen en napraten
22.00 Einde

De avond is volgeboekt. U kunt het programma online volgen via livestream op www.morgen-vandaag.nl.

In gesprek over actuele duurzame thema’s

Tijdens de talkshow ASN Live staan de toekomst en het belang van een duurzame wereld centraal. Daarom wil de ASN Bank met haar klanten, gasten en andere belangstellenden in gesprek over actuele thema’s en de dilemma’s en keuzes die daarbij horen. Over de invloed die deze keuzes hebben op ons dagelijkse leven, de verantwoordelijkheid die bedrijven hierin nemen en de rol die de ASN Bank hierin kan spelen.

De bank wil haar klanten en andere betrokkenen met ASN Live de gelegenheid geven mee te denken over een rechtvaardige, duurzame samenleving. Het afgelopen jaar was de ASN Bank te gast in Nijmegen, Zwolle en Groningen. Kijk voor meer informatie op www.morgen-vandaag.nl.

Contactpersoon

Contactpersoon pers Britt voorheen Suzy

Delen op: