ASN Bank bij Dutch Green Building Council  

Den Haag • 8 maart 2016

Jort Bakker, hoofd duurzame financieringen van de ASN Bank, is toegetreden tot het bestuur van Dutch Green Building Council (DGBC). Tegelijkertijd sluit de ASN Bank zich aan als participant van DGBC. Daarmee ondersteunen we de missie van DGBC om een toonaangevende rol te spelen in de transitie naar een duurzame gebouwde omgeving.

Wat is Dutch Green Building Council?

Stichting Dutch Green Building Council (DGBC) is een onafhankelijke non-profit-netwerkorganisatie die zich inzet om de gebouwde omgeving te verduurzamen. Hiermee wil DGBC een belangrijke rol spelen in de transitie naar een circulaire economie waarin het prettig en gezond wonen, werken en leven is.

Lees meer over DGBC.

Ervaren duurzaam leider

Jort Bakker gaat zich toeleggen op de behandeling van de complexe financieringsvraagstukken rond het verduurzamen van de gebouwde omgeving. Volgens DGBC-bestuursvoorzitter Daan van Vliet wordt met de komst van Jort Bakker een ervaren duurzaam leider toegevoegd aan het bestuur.

“Jort Bakker kent als geen ander alle in en outs van duurzaam investeren. Daarom zijn we verheugd dat hij wil toetreden tot het bestuur van DGBC. De ASN Bank is al jaren een toonaangevende bank als het gaat om het financieren van duurzame projecten. De bank beschikt over veel inhoudelijke expertise over de technische aspecten daarvan. Dat sluit goed aan op waar wij als DGBC aan werken.”

Delen op: