Joyce van der Est benoemd tot directeur ASN Bank

Den Haag • 5 juni 2015

Joyce van der Est is officieel benoemd tot directeur van de ASN Bank. Deze benoeming gaat met terugwerkende kracht in per 1 januari 2015. Van der Est is sinds 2011 adjunct-directeur van de ASN Bank, met als verantwoordelijkheidsgebied de operationele zaken van de bank.

Joyce maakte in haar functie van adjunct-directeur al deel uit van de directie van de ASN Bank, samen met Ewoud Goudswaard (algemeen directeur) en Jeroen Jansen (directeur). Sinds 2003 geeft Joyce bij de ASN Bank leiding aan de operationele zaken. Daarbij focust zij op dienstverlening aan klanten van de ASN Bank en voortdurende ontwikkeling en professionalisering van de organisatie.

Haar doel is een hoogwaardige service en transparante producten. De nieuwe functie van Van der Est past bij de uitbreiding van haar werkzaamheden en verantwoordelijkheden van de afgelopen jaren.

Klanten bedienen

Van der Est blijft verantwoordelijk voor de operationele zaken van de ASN Bank. Dat betreft onder meer de service naar klanten en de medewerkers van de bank. Ook is zij verantwoordelijk voor de afdelingen klantenservice, de klant- en rekeningadministratie, ICT, en de (geautomatiseerde) diensten. Van der Est schept hiermee de voorwaarden om klanten servicegericht en professioneel te bedienen.

Ervaring

Van der Est heeft jarenlange ervaring in het management van operationele en ict-processen in de bancaire dienstverlening. Zij startte in 1988 bij Robeco. Na bijna tien jaar zette zij haar carrière voort bij Bank Labouchere, waar zij eveneens de klant- en it-processen professionaliseerde.

Contactpersoon

Contactpersoon pers Britt voorheen Suzy

Delen op: