Den Haag • 5 september 2016

Jeroen Jansen is per 1 september 2016 teruggetreden als directeur van de ASN Bank. Hij is benoemd tot directeur Duurzaamheid/Identiteit binnen SNS Bank N.V.

Jeroen Jansen was de afgelopen 16 jaar werkzaam bij de ASN Bank. Sinds 2005 was hij binnen de directie verantwoordelijk voor Marketing & Communicatie en het duurzaamheidsbeleid en –onderzoek van de ASN Bank.

SNS Bank N.V. heeft onlangs bekend gemaakt dat het duurzaamheidbeleid van ASN Bank voor haar leidend wordt. Ook is de doelstelling overgenomen om in 2030 klimaatneutraal te zijn met haar balans. Jeroen Jansen gaat in zijn nieuwe functie werken aan de praktische uitwerking hiervan. Ook richt hij zich op de aanscherping van de identiteit en positionering van de merken van SNS Bank N.V. alsmede het onderhouden en uitbouwen van het maatschappelijk netwerk.

Jeroen Jansen heeft veel betekend voor de duurzame keuzes van de ASN Bank en de positionering van de bank. De ASN Bank is hem dankbaar voor zijn belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling en het succes van de ASN Bank en wenst hem veel geluk in zijn nieuwe functie.

Over de opvolging van Jeroen Jansen wordt binnenkort meer bekend gemaakt.

Contactpersoon

Contactpersoon pers Britt voorheen Suzy

Delen op: