Zet deze herfst het voorjaar in bloei

Het vergeten tuinseizoen: zo wordt het najaar ook wel genoemd. Terwijl juist de herfst een goed moment is om bollen in de grond te stoppen en nieuwe planten te planten. Daarom krijg je nu via ASN Bank €5 korting op je bestelling bij biologische plantenshop Sprinklr. Zo zorgen we samen voor een extra groen voorjaar!

Zodra de zon zich laat zien in het voorjaar, slaan we massaal aan het tuinieren. Maar eigenlijk is de herfst een veel beter seizoen om de (gevel)tuin in te gaan. De grond is nog warm van de zomer zodat je nieuwe planten goed kunnen aarden en sterke wortels aanmaken. En de bollen die je nu in de tuin stopt, zorgen ervoor dat je vroeg in het voorjaar al bloei in je tuin hebt. Dat ziet er fleurig uit, en is fijn voor de insecten die na de winter gelijk iets te eten hebben. Dus trek die tuinhandschoenen aan en ga aan de slag!

€5 korting bij Sprinklr

Ga dit najaar de tuin in zorg voor een groen en bloeiend voorjaar! Bij online plantenshop Sprinklr vind je volop winterharde tuinplanten, kant-en-klare borderpakketten en bloembollen, allemaal biologisch geteeld. Met kortingscode GroenASN23 krijg je €5 korting op bestellingen vanaf €29,95. De kortingscode is geldig van 16 september t/m 22 oktober 2023.

Shop tuinplanten

Of bloembollen

Bloembollen

De kortingsactie is een samenwerking met Sprinklr. Heb je vragen over deze actie? Stuur dan een mail naar vanafhier@asnbank.nl. Heb je vragen over het assortiment van Sprinklr, bestellen en levering? Neem dan contact op met Sprinklr via info@sprinklr.co. ASN Bank is niet aansprakelijk voor eventuele schade door of gebreken aan je bestelling bij Sprinklr. Is er onverhoopt iets misgegaan? Neem ook dan contact op met Sprinklr.