Den Haag • 06 oktober 2016

Op woensdag 16 november vindt in Utrecht de feestelijke uitreiking plaats van de ASN Bank Wereldprijs 2016. Tijdens een inspirerend en avondvullend programma presenteren we de finalisten met hun innovatieve ideeën en maken we bekend wie de geldprijzen ontvangen.

De ASN Bank Wereldprijs

Elke vernieuwing begint klein. Met een goed idee, enthousiaste mensen en de wil om iets te veranderen. Daarom organiseren we sinds 2009 de ASN Bank Wereldprijs. Ondernemende, kansrijke projecten voor de wereld van morgen stimuleren we met aanmoedigingsprijzen van 5.000 tot 20.000 euro.

Spannende laatste ronde

Maar liefst 330 initiatiefnemers schreven dit jaar hun project in. Na enkele intensieve selectierondes zijn er op 16 november nog tien projecten over. Telkens strijden twee projecten per duurzaam thema om de prijs. Ook reiken we de publieksprijs uit.

Dit zijn de thema’s:
- Duurzame energie, natuur en milieu
- Eerlijke handel, mode en voeding
- Veiligheid en sociale cohesie
- Kinderrechten en onderwijs
- Zorg en welzijn

Komt u ook op 16 november?

Stuur een e-mail naar wereldprijs@voordewereldvanmorgen.nl om u aan te melden. Het aantal plaatsen is beperkt; wij wijzen de plekken toe op volgorde van binnenkomst van de aanmeldingen. Als u een plaats heeft, ontvangt u vóór 9 november a.s. een bevestiging en het volledige programma.

Delen op: