18 september 2020

We zijn dit jaar weer genomineerd voor de Website van het Jaar verkiezing in de categorie Financiën. Stemmen kan tot 16 oktober, de uitreiking is in november 2020.

In 2019 wonnen we de Beste website van het Jaar in de categorie Banken & Beleggen. We scoorden volgens het publiek het hoogst op inhoud, navigatie en ontwerp. RegioBank won de prijs voor de populairste website: zij kregen van het publiek de meeste stemmen. De prijzen bevestigen dat we een eigentijdse bank zijn die online goed meedraait met andere (groot)banken.

Over de verkiezing

De verkiezing voor Website van het Jaar 2020 kent in totaal 39 categorieën. Binnen elke categorie zijn er twee awards te vergeven: een voor de Beste Website en een voor de Populairste Website. Het publiek mag stemmen en bepaalt dus wie er wint. In totaal werd er meer dan 500.000 keer gestemd. Bekijk het overzicht met alle winnaars op www.websitevhjaar.nl.

Stemmen

We hopen dit jaar ook weer een prijs in ontvangst te kunnen nemen en daarvoor hebben we jouw stem nodig! Stem op ons vóór 16 oktober en wie weet staan we ook dit jaar weer ‘digitaal’ op het podium.

Stem hier

Delen op: