Den Haag • 03 maart 2017

Het jaarlijkse film- en debatfestival van Movies that Matter staat weer voor de deur! Van vrijdag 24 maart tot en met zaterdag 1 april kunt u in Filmhuis Den Haag en Theater aan het Spui in Den Haag terecht voor indrukwekkende documentaires, speelfilms, muziek en debatten over mensenrechten.

Tijdens het festival worden ruim 60 speelfilms en documentaires getoond. ASN Bank sponsort het festival al sinds 1996 en deelt deze belangrijke verhalen over mensenrechten ook graag met haar klanten.

Korting op alle voorstellingen van Movies that Matter

Als klant van ASN Bank krijgt u gedurende het hele Movies that Matter festival twee kaartjes (voor dezelfde voorstelling) voor de prijs van één (€ 10). Laat uw ASN Wereldpas zien of gebruik de actiecode ASN2017 bij uw online bestelling. De voorverkoop start op donderdag 9 maart, op de website vindt u het gehele programma.

The Borneo Case

De ASN bank nodigt daarnaast maximaal 360 klanten uit voor de film:

  • The Borneo Case
  • op zondag 26 maart 2017 van 13.45 – 15.30 uur
  • in Theater aan het Spui in Den Haag

Update 3 maart 2017: de kaarten voor deze film zijn inmiddels allemaal vergeven.

Heeft u nog vragen over deze actie? Mail naar marketing@asnbank.nl.

Over de film

De Zwitserse milieuactivist Bruno Manser vertrok in 1984 naar Maleisië om daar in de jungle van Borneo samen met de lokale bevolking te protesteren tegen de houtkap. In 2000 werd Bruno gefilmd door een Zwitserse filmploeg en zij zouden de laatsten zijn die hem levend zagen: in datzelfde jaar verdween hij namelijk spoorloos in de jungle van het Maleisische Sarawak.

Manser zette zich samen met zijn vriend en activist Mutang Urud in tegen de grootschalige houtkap in het land. Mutang werd opgepakt, gemarteld en vluchtte naar Canada. Daar volgt hij de ontwikkelingen in zijn thuisland via Radio Free Sarawak blijft zich verzetten tegen de destructie van het oerwoud. The Borneo case is een verontrustende documentaire over hoe ‘s werelds oudste regenwoud in Borneo stukje bij beetje wordt omgehakt om plek te maken voor dammen en palmolieplantages.

Delen op: