Den Haag • 23 augustus 2017

Voor de Wereld van Morgen, het online platform van ASN Bank, organiseert dit jaar de 10e editie van de ASN Bank Wereldprijs. Nederlandse ondernemers met innovatieve ideeën voor een betere wereld kunnen hun project tot 20 september 2017 inschrijven.

Wat is de ASN Bank Wereldprijs?

ASN Wereldprijs 2017 van start

ASN Bank gelooft dat vernieuwing uit de samenleving komt. Daarom organiseren we sinds 2008 de ASN Bank Wereldprijs. Met deze prijs helpen we beginnende duurzame ondernemers aan een vliegende start.

De inzendingen moeten vallen in een van de volgende drie thema’s:

  • mens en samenleving
  • natuur en milieu
  • klimaatbescherming

Het traject

Deelnemers maken kans op een traject met coaching, training, netwerk en publiciteit. Wie doordringt tot de finale kan een geldbedrag van 8.000 tot 20.000 euro winnen. Ook is er een publieksprijs van maximaal 5.000 euro. Meer over de prijzen en het traject lees je op de website van Voor de Wereld van Morgen.

Een springplank naar succes

In de afgelopen tien jaar is de prijs een springplank gebleken voor succesvolle ondernemers en hun vernieuwende ideeën, zoals FairPhone, Seepje, Yoni en Sustainer Homes. In 2014 was Yoni een van de winnaars van de ASN Bank Wereldprijs. Sindsdien gaat het de biologische tamponmakers voor de wind. Mede-oprichtster Mariah Mansvelt Beck: ‘Iedereen die een goed idee heeft, raad ik echt aan om mee te doen met de ASN Bank Wereldprijs. Wij deden mee met Yoni en hebben echt superveel gehad aan alle adviezen en het hele voortraject. En áls je uiteindelijk de prijs wint, krijg je een boost van alle media-aandacht.’

Nu inschrijven

Ben je een startende duurzame ondernemer en wil je kans maken op de ASN Bank Wereldprijs? Je kunt je project tot en met 20 september 2017 inschrijven op www.voordewereldvanmorgen.nl/wereldprijs-aanmelden. De voorwaarden voor deelname vind je ook op deze website.

Delen op: