Den Haag • 6 september 2017

ASN Bank introduceert de ASN Studentenrekening. Een nieuwe betaalrekening waarmee studenten tussen de 17 en 26 jaar bankieren en tegelijkertijd bijdragen aan een betere wereld. De ASN Studentenrekening is de enige studententrekening bij een duurzame bank in Nederland.

Rekeninghouders krijgen 0,2% variabele rente over het saldo op de gratis ASN Studentenrekening*. Daarnaast kunnen ze op aanvraag 3 dagen per maand kosteloos rood staan tot een bedrag van €250,- Ook mobiel betalen is gratis: de ASN Mobiel Betalen app is beschikbaar voor klanten met een Android telefoon met NFC chip.
Arie Koornneef, directeur ASN Bank: ‘We weten dat veel studenten bij willen dragen aan een betere wereld. Door te bankieren bij de klimaatbank van Nederland doen ze direct goed met hun geld.‘
Kijk voor meer informatie op www.asnbank.nl/studentenrekening
* De rente is op jaarbasis en geldt vanaf 29 augustus 2017 (rentewijzigingen voorbehouden).

Over ASN Bank

ASN Bank investeert sinds de oprichting in 1960 in duurzame vooruitgang. Zij financiert en belegt alleen in toekomstgerichte bedrijven, sectoren en landen, die handelen met respect voor mens, dier en natuur. Klanten kunnen bij ASN Bank betalen en sparen, beleggen in de ASN Beleggingsfondsen en hun vermogen laten beheren. Ook verstrekt de bank financieringen aan projecten die passen bij haar duurzame missie. ASN Bank is onderdeel van de Volksbank.

Delen op: