Traktaties voor je tong

Lekkerbekken, zoetekauwen en thuiskoks kunnen helemaal los op de 10 producten uit de rubriek ‘Traktaties voor je tong’. Van eerlijke koffie en thee tot bijzondere chocolade. En van biologische olijfolie tot zelfgekweekte oesterzwammen. Zoet en zout, warm en koud. Voor alle leeftijden vind je in deze rubriek een heerlijk cadeau.

Terug naar de andere categorieën

Moyee Triple Coffee

Moyee Triple is een sterke, volle kop koffie. De 100% Arabica bonen komen uit Kenia, Oeganda en Rwanda, worden met de hand geplukt, langzaam gebrand en verpakt in Kenia. En dat levert niet alleen heerlijke, maar ook eerlijke koffie op. Je kunt kiezen voor hele bonen, espresso- of filtermaling.

Prijs: vanaf €5,50
Kortingscode: Moyee4Me
Korting: 15% + canvas tas
Geldig tot: 31.12.2021

Oesterzwammen growkit van Rotterzwam

Een goed cadeau voor aanrecht-agrariërs en koffieleuten: de growkit van Rotterzwam. Met de growkit kun je in je eigen keuken oesterzwammen kweken op koffiedik, dat anders bij het restafval belandt. De growkit bestaat uit een emmer, een zakje broed en een (video)instructie.

Prijs: €15,15
Kortingscode: ASN15
Korting: 15%
Geldig tot: 31.12.2021

Thee abonnementsbox van TEAmwork Tea

Verras je vrienden of familie tijdens de feestdagen met een vrijblijvend thee abonnementsbox van biologische en fair trade thee van TEAmwork Tea. Deze box kun je eenmalig of maandelijks laten versturen en bestaat uit met de hand geplukte kwaliteitsthee in drie heerlijke smaken naar keuze.

Prijs: €22,50
Kortingscode: ASN_TEASER
Korting: €4,95
Geldig tot: 31.12.2021

Really Mesjokke pakket

Wie wordt er nou niet blij van chocola? Bij Mesjokke zijn ze – de naam zegt het al – helemaal Mesjokke van cacao en dat proef je. De verantwoorde chocoladerepen in het ‘Really Mesjokke’ pakket zijn namelijk ongehoord lekker. Het pakket bestaat uit vier verschillende repen van elk 40 gram: een Mesjokke Natural Blonde, Mesjokke Stardust, Mesjokke D.A.R.C. Angel en een Mesjokke Swingin’ Sunrise.

Prijs: €15,80
Korting: €3,30
Kortingscode: REALLYMESJOKKE
Geldig tot: 31.12.2021

Wilder Land Tasting Pakket

Het Wilder Land Tasting pakket is er voor iedereen die eens kennis wil maken met de bijzondere (on)kruidenthee van Wilder Land. In dit pakket vind je van al onze 6 smaken 5 zakjes, die je kunt proeven en vergelijken. En in het pakket zit een Wild Card ter waarde van €12,50 shoptegoed om je favoriete blends te bestellen op onze website.

Prijs: €19,99
Korting: 10%
Kortingscode: 10ASN1221
Geldig tot: 31.12.2021

Christmas Special van Il Circolo

Voor de feestdagen stelde Il Circolo een Christmas Special samen met drie smaken extra vierge olijfolie uit Sicilië; naturel, truffelaroma en citroenolie. De olijven zijn met de hand geplukt op Sicilië , direct koud geëxtraheerd en verwerkt tot de heerlijkste biologische olijfolie.

Prijs: €32,00
Korting: €2,50
Kortingscode: ASN2021
Geldig tot: 31.12.2021

Gassi & Sappi van Kumasi

Wil jij (iemand laten) kennismaken met een heel bijzonder drankje van de cacaovrucht? Bestel dan 6 flesjes Gassi & Sappi en laat je verrassen door de frisse fruitsmaak. Sappi is een heerlijke dorstlesser van puur sap en water. Gassi is puur sap met prik. Ook lekker in een cocktail.

Prijs: €17,00
Korting: 20% op gehele bestelling
Kortingscode: Cadeaugids-VDWVM
Geldig tot: 31.12.2021

Pioneer box van The Good Spice

Geef jij deze feestdagen een smaakvol en mooi cadeau voor in de keuken? Dat kan met de Pioneer Box van The Good Spice. In deze speciale box vind je vier bijzondere specerijen – gember, zwarte peper, kaneel en kurkuma - in een mooie verpakking, die je eindeloos kunt blijven navullen.

Prijs: €31,50
Korting: 10% op de Pioneer Box
Kortingscode: kerstvoordewereldvanmorgen10%
Geldig tot: 31.12.2021

Chocolade surprise package

Chocolade maakt je gelukkig. Het Chocolatemakers pakket - melk of puur - van de Chocoladeverkopers doet hier nog een schepje bovenop. Het pakket bestaat uit 6 heerlijke, bijzondere repen van Chocolatemakers, Je weet zeker waar de cacao vandaan komt en dat de boeren een eerlijke prijs hebben gekregen.

Prijs: €19,95

Proefpakket 1,5 kg van eek Coffee

De koffie uit het eek Proefpakket 1,5 kg komt rechtstreeks van de plantage en dat proef je. Het proefpakket bestaat uit een overheerlijke specialty koffie uit Brazilië, een volle en romige koffie met een fluweelzachte nasmaak. En een medium gebrande blend uit Guatemala en Brazilië.

Prijs: €32,90
Korting: 15%
Kortingscode: ASN15
Geldig tot: 31.12.2021

Terug naar de andere categorieën