ASN Bank - Voor de wereld van morgen

10 redenen om te kiezen voor de ASN Bankrekening

ASN Wereldpas


1. Complete betaalrekening

De ASN Bankrekening is een complete betaalrekening met mobiel en internetbankieren. En een betaalpas waarmee je wereldwijd kunt pinnen en betalen, ook contactloos.

2. Voordelig

De rekening is de eerste drie maanden gratis. Daarna kost de rekening € 1,50 per persoon per maand (€ 3 voor een en/of-rekening). Let op: banken in het buitenland kunnen kosten in rekening brengen bij geldopname.

3. Met rente

Je krijgt rente over het saldo op je betaalrekening.

4. Handige app

Met onze app kun je eenvoudig en snel geld overmaken en je saldo checken. Bekijk wat er allemaal kan met de app.

5. Gratis vervangende pas

Ben je je ASN Wereldpas of je ASN Digipas kwijt? Meld het direct bij ons en je ontvangt zonder extra kosten een nieuwe.

6. Hulp bij het overstappen

Wil je graag overstappen naar ASN Bank? Dat gaat makkelijk met hulp van ons Overstapteam. En de Overstapservice zet je bijschrijvingen en automatische incasso’s automatisch door naar je nieuwe ASN-betaalrekening. Bekijk hoe de Overstapservice werkt.

7. Geld in noodgevallen

Ben je in het buitenland en is je bankpas kwijt? Dat is al vervelend, maar nog vervelender is als je ook zonder geld zit. Daarom kun je met Emergency Cash in noodgevallen snel geld opnemen van je betaalrekening. Eén telefoontje is genoeg. Voor deze dienst betaal je niets extra.

8. Duurzaam bankieren sinds 1960

ASN Bank hoort al jaren bij de best scorende banken in Nederland in de Eerlijke Bankwijzer als het gaat om thema’s als bonussen, mensenrechten, wapens, klimaat en natuur.

9. Gratis tot 25 jaar

Gratis ASN Juniorrekening voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Voor jongeren van 12 tot 25 jaar is er de gratis ASN Jongerenrekening.

10. Bankieren met een goed gevoel

Bankieren met ASN Bank doe je voor jezelf. Maar ook voor anderen. Wij financieren alleen organisaties, landen en projecten die aantoonbaar bijdragen aan een leefbare wereld. Dat is bankieren met een goed gevoel.


Over ASN Bank en contact

ASN Bank is opgericht in 1960 en is een onderdeel van de Volksbank N.V. Heb je vragen? Dan kun je bellen met de ASN Klantenservice op 070 - 356 9335 (normaal tarief). Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur. We helpen graag.


© 2017 ASN Bank    |    Disclaimer    |    Privacy    |    Voorwaarden    |    Dienstenwijzer    |    Sitemap