ACT - Thuishaven Amsterdam - zondag 24 september

ACT. is een evenement vol met pioniers, experts en groentjes die kiezen om te doen, of juist niet te doen. Na de succesvolle eerste editie vorig jaar veranderen we op zondag 30 september 2018 het Amsterdamse festivalterrein Thuishaven opnieuw voor één dag in een inspirerend duurzaamheidswalhalla.

Jij kiest, jij doet. ACT.

ACT. 2018

Spannend, experimenteel en soms confronterend: kiezen is niet makkelijk. Wij snappen dat. Pioniers, experts en groentjes die kiezen om te doen, of juist niet te doen; je ontdekt ze op ACT.

Met ACT. maakt ASN Bank kiezen makkelijker. ASN helpt je op weg met achtergrondinformatie, feiten en cijfers om jouw keuze op te baseren. Door te kiezen, draag je namelijk bij aan de wereld om jou heen. Met je mes en vork bijvoorbeeld, of door de spullen die je koopt. En ja - ook met je dagelijkse bankzaken. Met € 1000 euro op je ASN-rekening bespaar je bijvoorbeeld vier maanden douchen of 1681 kopjes koffie aan CO2 uitstoot, ten opzichte van hetzelfde bedrag bij de gemiddelde Nederlandse bank.

Tickets

Een ticket voor ACT. kost € 7,50. Hiervoor krijg je gratis eten, enkele drankjes én een inspirerende dag. Als je meer dorst hebt kun je altijd extra munten kopen. Breng gerust je eigen waterfles mee. De volledige opbrengst van de kaartverkoop gaat naar de winnaar van de publieksprijs van de ASN Bank Wereldprijs 2018. Zo doet jouw geld al goed door naar ACT. te komen!

Koop hier je ticket

Over ACT.

ACT. vindt plaats op zondag 30 september van 13:00 tot 19:00 op festivalterrein Thuishaven in Amsterdam. ACT. staat voor muziek, workshops, speeches, theater, baanbrekende ideeën en ruimte om te relaxen met eerlijk eten en drinken.

Meer informatie vind je op ons Facebook event. Houd deze ook in de gaten voor het programma!

Vorige editie

Spoken Word artist Smita James doet in deze aftermovie van 2017 een belofte aan onze wereld:

Oeps! Geen video

Je kunt de video over dit onderwerp niet kijken omdat je een vereiste cookie hebt uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op youtube.com

Delen op:

, waarmee kunnen we je helpen?