Lekker voor je lijf

Stralende haren, een goed gehydrateerde huid, witte tanden en schone kleren willen we allemaal, maar niet ten koste van het milieu. Daarom selecteerden we tien producten zonder chemische toevoegingen, microplastics of vervuilende verpakkingen. In de categorie ‘Lekker voor je lijf’ vind je ze allemaal op een rij.

Terug naar de andere categorieën

Keep it Calm, After Shave Balsem van Kaerel Skincare

Met de After Shave Balsem van Kaerel Skincare is huidirritatie na het scheren verleden tijd. De balsem is speciaal ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten, zoals het toverhazelaarextract, om de huid te kalmeren en te herstellen.

Prijs: 17,99 euro

Bamboe starter kit van de Bamboo Brush Society

De bamboe starter kit van The Bamboo Brush Society bestaat uit 4 bamboe tandenborstels  (soft) en 2 pakjes bamboe wattenstaafjes met elk 100 stuks. De kit is een praktisch en mooi vormgegeven cadeau met een belangrijke boodschap: zeg nee tegen plastic.

Prijs: €17,50

Proefset van Food for Skin

De reis/proefset van Food for Skin is een ideale manier om kennis te maken met deze bijzondere verzorgingsglijn van groenten. De setjes bevatten een reiniger, een beschermende crème en een voedend serum en zijn er voor verschillende leeftijden.

Prijs: €28.95

Elke vlek weg-pakket van Seepje

Was de wereld mooier en schoner met het ‘Elke vlek weg-pakket’ van Seepje. Dit pakket met de onlangs vernieuwde Seepje wasmiddelen bestaat uit de het wasmiddel universeel, kleur, wol & fijn en dé waszeep (vlekverwijderaar en handwasmiddel).

Prijs: €28.95

Zero waste pakket van Nature Bar

Met het Zero Waste pakket van Nature Bar heb je in een handomdraai een zero waste badkamer. Het pakket bestaat uit een body zeep bar, een shampoo bar met bamboe zeepbakje, een bamboe tandenborstel, kam en wattenstaafjes.

Prijs: €29,95

Bubbles bodycare bundel

De Bubbles bundel bestaat uit drie producten, die je vanaf newborn tot volwassene kunt gebruiken. Een milde shampoo voor glanzend en fris haar. Een conditioner, die klitten te lijf gaat en een bath & shower gel die lekker ruikt en mild is voor de huid.

Prijs: €30

Period proof Underwear van Yoni

Period Proof Underwear van Yoni zorgt ervoor dat je fris, droog en lekvrij je menstruatie doorkomt. Het ondergoed heeft een absorptieniveau van 3 tampons en is herbruikbaar. Daarmee kun je het gebruik van wegwerpproducten, zoals inlegkruisjes, maandverband en tampons volledig vervangen.

Prijs: €39,75

Giftset Unwaste

Jezelf wassen met afval?! Koffiedik en sinaasappelschillen zijn veel te waardevol om weg te gooien. Unwaste maakt er zeep van. Met de Giftset Unwaste, die bestaat uit twee zepen en een shampoo bar van natuurlijke oorsprong, kan ook jij NEE zeggen tegen afval.

Prijs: €11,00

Starter Pack van Nuud

Een Nuud Starter Pack geeft je niet alleen 6 tot 7 weken lang blije oksels cadeau, maar ook een schone planeet. De producten zijn vegan en dierproefvrij en de ingrediënten zijn 100% natuurlijk en bevatten geen micro-plastics. De stijlvolle tube is gemaakt van bio plastic van suikerriet.

Prijs: €12,95

Starter Pack Black van Happy Tabs

Met het Starter Pack Black van Happy Tabs kun je drie maanden lang je tanden fris, wit en stralend poetsen. De tabletten zijn versterkt met geactiveerde houtskool, die effectief oppervlakte-aanslag verwijdert. Even kort op de tab kauwen en poetsen maar.

Prijs: €22,00

Terug naar de andere categorieën