Zakelijk beleggen

  • Makkelijk zelf beleggingsfondsen aan- en verkopen
  • Duurzaam beleggen in ASN Beleggingsfondsen
  • Geen minimuminleg

Open nuMet zakelijk beleggen bouw je als ondernemer vermogen op. Bijvoorbeeld voor het moment dat je gaat investeren of als de zaken wat minder gaan. Zakelijk beleggen voor je pensioen kan natuurlijk ook. Bij ASN bank beleg je zakelijk zelf in duurzame beleggingsfondsen.

Duurzaam zakelijk beleggen bij ASN

Om te starten met beleggen, heb je een zakelijke beleggingsrekening nodig en geld om mee te beleggen. Beleggen doe je met geld dat je niet direct nodig hebt. En dat je voor de langere termijn wil beleggen. Met een beleggingsrekening kun je zelf beleggingsfondsen kopen en verkopen. Je bepaalt zelf wanneer, hoeveel en in welk fonds je belegt. Dit kan al vanaf €20.

Zakelijk beleggen is iets voor jou als je:

  • De risico’s van beleggen kent én aanvaardt.
  • Geld hebt dat je voor langere tijd kunt missen.
  • Zonder advies wil beleggen voor jezelf, je stichting of organisatie.
  • De kennis en ervaring hebt om zelfstandig over je beleggingen te beslissen.

Lees meer over de zakelijke beleggingsrekening.

Beleg in één van de ASN Beleggingsfondsen

Je kiest uit 12 duurzame beleggingsfondsen. Als je in een fonds belegt, dan belegt onze fondsmanager voor jou en anderen. We beleggen in veel verschillende beleggingen. Zo spreiden wij het risico en loop jij minder risico.

Onze fondsen hebben verschillende risico’s en rendementen. Je kiest zelf hoeveel risico je wilt lopen. Bekijk goed de rendementen om de fondsen te vergelijken. De getoonde rendementen zijn na aftrek van alle kosten van het fonds.

Lees voordat je begint alles over de fondsen, de bijbehorende rendementen, het risico en de kosten.

Bekijk de 12 duurzame ASN Beleggingsfondsen

Zakelijk periodiek beleggen

Met de zakelijk beleggingsrekening kun je ook periodiek beleggen. Je legt dan elke periode een (klein) vast bedrag in. Als de koers laag is, koop je meer participaties. En als de koers hoog is, koop je vanzelf minder voor je inleg. Zo sta je nooit voor de vraag wat het juiste instapmoment is.

Met periodiek beleggen kun je ongemerkt werken aan je vermogen, bijvoorbeeld voor later zoals je pensioen.

Kosten ASN Beleggingsrekening Zakelijk

Servicekosten per jaar over het belegde vermogen. De kosten zijn maximaal € 300 per jaar.

Servicekosten

Je betaalt servicekosten voor de administratie, klantenservice en online rekening. Deze kosten berekenen we over het gemiddeld belegde vermogen dat je onderneming of organisatie aan het einde van iedere maand heeft.

De servicekosten incasseren we na elk kwartaal van de beleggingsrekening. Zorg daarom voor voldoende saldo op de beleggingsrekening.

Fondskosten

De fondsbeheerder brengt kosten voor het beheer en onderhoud van het beleggingsfonds in rekening. Deze kosten worden in de koers van het fonds verrekend. Deze kosten verschillen per fonds.

Lees meer over de kosten bij de fondsinformatie.

Vermogen opbouwen met zakelijk sparen

Een andere manier om vermogen op te bouwen is met een zakelijke spaarrekening.

Lees meer over Zakelijk Sparen.

Zakelijke beleggingsrekening openen

Open nu