ASN Mixfondsen

 • Zeer goede spreiding die aansluit bij jouw risico
 • Een fondsbeheerder die alles voor je regelt
 • Geen beleggingen in olie-en gasbedrijven
 • Kies je eigen mixfonds met de doelplanner

Bekijk wat jouw mixfonds oplevert  ASN Doelbeleggen doe je in één van de vijf ASN Mixfondsen. Ieder mixfonds heeft een eigen risico van zeer defensief (laag risico) tot zeer offensief (hoger risico). Bij ieder mixfonds hoort een verwacht rendement. Je kiest zelf in welk mixfonds je belegt.

  Zo werkt een mixfonds

  Een mixfonds is een beleggingsfonds opgebouwd uit verschillende goed gespreide beleggingen in duurzame fondsen. Dit kunnen bijvoorbeeld aandelen, obligaties en microkredieten zijn. Waar een beleggingsfonds meestal is gericht op één categorie beleggingen, richt een mixfonds zich op een mix van verschillende beleggingen.

  Gemak van een mixfonds

  De fondsbeheerder belegt voor jou het geld in de mixfondsen. Je opent zelf alleen een rekening ASN Doelbeleggen en kiest een mixfonds. De fondsbeheerder doet de rest.

  Beleg altijd duurzaam

  Welk mixfonds je ook kiest, je belegt altijd in bedrijven die koplopers zijn in duurzame ontwikkeling. Je belegt gegarandeerd niet in olie en gasbedrijven of bedrijven die zich met wapens bezig houden.

  De vijf ASN Mixfondsen

  *Uitleg verwacht rendementen: Dit is het verwacht nettorendement in een gemiddeld, goed of slecht jaar na aftrek van fondskosten. Het werkelijke rendement kan afwijken van deze verwachting. Rendementen kunnen niet met zekerheid worden voorspeld.

  Bekijk het rendement per mixfonds met de doelplanner

  Met de ASN Doelplanner krijg je in inzicht in de rendementen die je mogelijk kunt behalen met het fonds van jouw keuze. En in de risico’s die daarmee samenhangen. Hiermee krijg je een realistisch beeld en meer grip op je financiële toekomst.

  Bekijk wat jouw mixfonds oplevert

  Vergelijk de fondsen om te zien welk fonds bij jou past

  Ook duurzaam beleggen in een van onze fondsen? Kies een beleggingsfonds dat het beste bij je wensen en mogelijkheden past. Kijk bijvoorbeeld naar de rendementen, risico’s, de strategie en doelen van een fonds.

  Kies een duurzaam beleggingsfonds dat bij jou past

  Bespaar CO2 met beleggen in een mixfonds

  Naast het verwachte financiële rendement is er ook het duurzame rendement. Als je belegt in mixfondsen werk je ook aan een nieuwe en schonere wereld. Weten hoeveel CO2 jij met jouw geld kunt besparen? Ga naar het Mixfonds van jouw keuze en bekijk hoeveel CO2 jij kunt besparen.

  Meer lezen over beleggen

  Heb je nog niet eerder belegd? Of wil je meer weten waarom je bij ASN Bank duurzaam kunt beleggen? Lees dan meer over:

  Beleggen voor beginners
  7 tips die je moet weten voordat je start met beleggen
  Groen beleggen
  De risico's van beleggen
  Actief en passief beleggen