Korting op duurzame producten

Ben je op zoek naar duurzame producten of duurzame activiteiten? Iedere maand hebben we hier mooie ASN-kortingsacties staan. Zo heb je altijd een duurzaam cadeau, voor iemand anders of voor jezelf.

Even ontspannen?

Lees dan een goed boek van Twan Huys of Rutger Bregman. En drink Nederlandse thee of werk in je tuin of op je balkon. Dat alles is mogelijk met onderstaande acties (geldig t/m 30 juni 2020).

Voordeel - Sprinklr

Vlinders- en bijenpakketten van Sprinklr

Sprinklr wil steden vergroenen met gifvrije planten, mensen weer in contact brengen met natuur en de teeltsector een schop onder de kont geven (want daar wordt nog best wat gif gebruikt). Speciaal voor ASN Bank maakte Sprinklr vlinders & bijenpakketten voor in je tuin. Plant ze en help de Nederlandse natuur! Bestel hier.

Duurzame producten met lentekorting

In aanloop naar de lente hebben we mooie cadeaus met korting voor je. Zo shop je voordelig bij Werfzeep, Natuurlijk WAAR en i-did. En wat dacht je van de Fairphone? Onderstaande acties zijn geldig t/m 31 mei 2020.

Voordeel - fairphone 3

De nieuwe Fairphone 3 met €25 korting

De smartphone die eerlijk durft te zijn. Gemaakt met hart voor mens en planeet. Met alles wat je van een smartphone verwacht en nog veel meer. Je ontvangt € 25 korting met code ASNXFAIR. En als je je oude smartphone inlevert voor recycling, krijg je een extra refund. Goed voor je geweten en de planeet! Bestel hier je Fairphone 3.

Voordeel - WERFZEEP

20% korting op biologische Werfzeep

Van boszeep en bloesemzeep tot cacaoboter en koffiescrub. Alle ambachtelijke zeep van Werfzeep wordt met de hand gemaakt, zonder synthetische toevoegingen, plastics, palmolie en dierlijke vetten, maar mét voedende plantaardige oliën. Gebruik code ASNZEEP voor 20% korting. Bestel je zeep hier.

Eerlijke producten met korting

Deze maand krijg je korting op producten die eerlijk zijn voor de natuur én voor de mensen die deze maken. Zo shop je armbandjes gemaakt van plastic uit de oceaan of een plasticvrije waterfles. Onderstaande acties zijn geldig t/m 30 april 2020.

Contact

Heb je vragen over de kortingsacties? Neem dan contact op met de uitvoerende partij GFP via 020 ­- 470 95 50.