Korting op duurzame producten

Ben je op zoek naar duurzame producten of duurzame activiteiten? Iedere maand hebben we hier, voor iedereen, mooie ASN-kortingsacties staan. Zo heb je altijd een duurzaam cadeau, voor iemand anders of voor jezelf.

Pak afval aan bij de bron!

Zwerfinator Dirk Groot verzamelt in het hele land zwerfafval, analyseert de data en roept fabrikanten ter verantwoording. Met succes: het statiegeld op blikjes komt er mede dankzij zijn onderzoek.

Wat vindt Dirk het meest op straat? Verpakkingen, flesjes, blikjes, eenmalige artikelen (zoals plastic rietjes en bestek) en momenteel natuurlijk ook veel mondkapjes. Met onderstaande door hem geselecteerde ASN-kortingsacties pak je het probleem aan bij de bron. Stop met onnodig plasticgebruik en start met herbruikbare, innovatieve producten.

De kortingsacties zijn geldig t/m 1 juni 2021.

Voordeel - VANHULLEY

Bio mondkapjes van Vanhulley met 20% korting

Bij Vanhulley worden producten gemaakt van textiel met een heel (2e) leven voor zich! Zo ook deze herbruikbare mondkapjes van 100% GOTS biokatoen, gemaakt door vrouwen met afstand tot de arbeidsmarkt. Ook maakt Vanhulley van oude bedrijfskleding laptoptassen of andere producten. Op álles in de webshop ontvang je met kortingscode ASNBANK20 20% korting.

Voordeel - Ecomondo

Plasticvrije lifestyle van Ecomondo.nl met 20% korting

De grootste Nederlandse zero-waste webshop Ecomondo.nl biedt trendy producten voor een plasticvrije lifestyle, zoals: Sandwich Wraps, Bee’s Wrap en Lunch Skins (foto), fruit,- brood- en groentezakken, coffee-to-go bekers en nog veel meer. Met de kortingscode ASNVOORDEEL ontvang je 20% korting op voor De Zwerfinator geselecteerde producten. Uiteraard plasticvrij verzonden!

Voordeel - Retulp

Flessen en bekers van Retulp met 25% korting

De drinkflessen van het Nederlandse merk Retulp zijn vervaardigd van deels gerecycled roestvrij staal of suikerriet. Daarnaast heeft Retulp sinds kort ook trendy lunchboxen en foodcontainers. Retulp wil mens en milieu beschermen tegen vervuiling en met deze duurzame alternatieven voor onderweg help je de plastic soep bij de bron aan te pakken. Gebruik kortingscode ASNVOORDEEL voor 25% korting in de webshop.

Geef ‘m van katoen!

Afgelopen maand stonden de ASN-kortingsacties in het teken van de Geef ‘m van katoen campagne van Fairtrade Nederland. Op de campagnepagina lees je meer over de misstanden in de katoenindustrie. Bekijk hier de video met in de hoofdrol Olivier Richters, de langste bodybuilder ter wereld. Het boksgevecht verbeeldt de scheve machtsverhouding van de grote textiel-/fast fashion industrie versus kleine katoenboeren.

Maak een vuist met onderstaande ASN-kortingsacties (geldig t/m 1 mei 2021) van trotse deelnemers aan de campagne Geef ‘m van katoen!

Voordeel - Yumeko

Yumeko bedden- en badgoed met 15% ASN-korting

Yumeko maakt Fairtrade bedden- en badgoed van de hoogste kwaliteit met aandacht voor milieu, mens en dier. Door mooie, duurzame alternatieven te bieden voor het bed wil Yumeko het leven wat comfortabeler maken en de wereld wat schoner en eerlijker. Ontvang 15% korting op geselecteerde Fairtrade artikelen met kortingscode ASNKATOEN in de webshop van Yumeko.

Voordeel - Kayori

Kayori beddengoed met 20% ASN-korting

Het snel groeiende merk Kayori produceert het katoen voor in je slaap- en badkamer volgens de strengste normen, waaronder het Fairtrade keurmerk. Zo weet je dat je katoen zonder gebruik van schadelijke stoffen en onder goede omstandigheden voor mens, dier en omgeving is vervaardigd. Bestel Kayori hier met 20% korting en gebruik code ASNKATOEN.

Contact

Heb je vragen over de kortingsacties? Neem dan contact op met de uitvoerende partij GFP via 020 ­- 470 95 50.