Korting op duurzame producten

Ben je op zoek naar duurzame producten of duurzame activiteiten? Iedere maand hebben we hier mooie ASN-kortingsacties staan. Zo heb je altijd een duurzaam cadeau, voor iemand anders of voor jezelf.

Nieuwe duurzame kortingsacties

Urgenda en Smyle vragen je inzet bij het besparen van 1 miljoen plastic tubes tandpasta; met onderstaand aanbod van Smyle kan je heel makkelijk starten. Geniet ook van de leuke aanbiedingen van SKOT Fashion, Happy Towels en MoreThanHip (geldig t/m 31 december 2020).

Voordeel - SKOT Fashion

Duurzame overhemden van SKOT Fashion

Het doel van SKOT: betaalbare topkwaliteit overhemden en t-shirts die de aarde beter maken in plaats van slechter. SKOT kiest voor 100% biologisch katoen met GOTS-certificaat. Verder maken ze als één van de eerste Nederlandse merken gebruik van gerecycled garen en zijn de knopen gemaakt van plantaardig ivoor. Ontvang met code ASNSKOT 20% korting op alle overhemden en t-shirts. Bestel hier.

Voordeel - MoreThanHip

Duurzame mode- en woonaccessoires met 20% korting

Bij MoreThanHip shop je duurzame tassen, sieraden en cadeaus die je nergens anders vindt. Zoals tassen en portemonnees van eco-leer of gerecycled vrachtwagenzeil en fair made sieraden. Of een superlichtgewicht en klimaatneutrale hangmat voor op reis of in de tuin. En nog veel meer! De korting is geldig op alles in de webshop. Bestel hier met code ASNHIP en ontvang 20% korting.

Voordeel - Smyle

20% korting op Smyle tandpasta-tabletten

Wereldwijd komen 1.5 miljard plastic tandpasta-tubes op onze vuilnishopen en in onze oceanen terecht. Op bespaar1miljoentubes.nl lees je er alles over. Smyle biedt dé oplossing: poetsen met Smyle Brush Mints: plastic-vrije, natuurlijke en vegan tandpasta-tabletjes. Excellente tandpasta, zonder de waste. Met code ASNSMYLE ontvang je 20% korting in de webshop. Bestel Smyle hier.

Voordeel - Happy towels

20% korting op hamamdoeken van Happy Towels

'Tegendraadse hamamdoeken', dat zijn Happy Towels, geweven door Turkse wevers. Ze zijn liefst 210 cm lang, zodat je er lekker languit op kunt liggen. Van biokatoen & bamboegaren, dus zacht voor je huid en voor het milieu. En die kleuren! Van watermeloen-rood tot mango-geel. Per doek gaat € 2,- naar het project ‘Papa laat me naar school gaan’ in Turkije. Ontvang hier 20% korting op alle doeken en meer in de webshop.

Smullen van (h)eerlijke producten

No waste! In deze tijd is er een doorbraak in de belangstelling voor voedsel met een goed (streek)verhaal. Of het nu biologisch is, van goede boeren komt of Keniaanse boeren helpt: met onderstaande acties wordt het bij je thuisbezorgd (geldig t/m 31 oktober 2020).

Voordeel - Hofweb

20% korting op boodschappen thuis van Hofweb

Hofweb verzamelt de beste biologische producten van boeren en telers en vult dit aan met een compleet biologisch supermarkt assortiment. Van groenteboer tot melkboer, van bakker tot slager, maar ook de lekkerste vega(n) producten. Doe eerst de postcodecheck, bestel wat je wil en ontvang met code ASNHOF 20% korting op je eerste bestelling. Bestel hier.

Voordeel - Dutch Weed Burger

€ 5 korting bij The Dutch Weed Burger

Het komt van de zee, groeit op zonlicht en is één van de meest krachtige planten op deze planeet. Zeewier wordt het groene goud genoemd en de inmiddels in Nederland beroemde Dutch Weed Burger maakt er plantaardige hamburgers en bitterballen van. Bestel ze met €5 korting met code ASNWEED en proef hoe lekker het eten van de toekomst smaakt.

Voordeel - Verspilling is verrukkelijk

Verspilling is Verrukkelijk met 20% korting

Soep van kromme groente, zeep van sinaasappelschillen, bananenbrood van geredde bananen en nog veel meer ‘gered’ lekkers. De ondernemers van Verspilling is Verrukkelijk zijn een beweging gestart om zoveel mogelijk eten te redden van verspilling. Bestel hier een van de vier verschillende verrassingsboxen tjokvol mooie producten met 20% korting met code ASNWASTE20.

Voordeel - The Ketchup project

Ketchup van The Ketchup Project met 25% korting

Ruim 40% van de Keniaanse tomatenoogst gaat verloren. Enorm zonde voor de tomaten én de boer! Samen met Keniaanse boeren droogt The Ketchup Project daarom een deel van de oogst, betaalt er een eerlijke prijs voor en maakt er heerlijke ketchup van. Proef hem met 25% korting (m.u.v. abonnement) met code ASNTOMAAT. Bestel hier.

Contact

Heb je vragen over de kortingsacties? Neem dan contact op met de uitvoerende partij GFP via 020 ­- 470 95 50.