Korting op duurzame producten

Ben je op zoek naar duurzame producten of duurzame activiteiten? Iedere maand hebben we hier, voor iedereen, mooie ASN-kortingsacties staan. Zo heb je altijd een duurzaam cadeau, voor iemand anders of voor jezelf.

Voordeel voor jou en goed voor de natuur

Met de keuze die we op ons bord & thuis maken hebben we ook invloed op de natuur.

Ter inspiratie vind je hier vier voordelige ideeën: bestel een heerlijke maaltijdbox van Vegan Today, drink Nederlandse kruidenthee van Wilder Land en voed je planten met de allerbeste organische plantenvoeding van Soil Sisters. En ervaar de prachtige onderwaterwereld van oceanen met de Seafirst Foundation!

Onderstaande kortingsacties, voor klanten én fans van ASN Bank, zijn geldig t/m 31 augustus 2021.

Voordeel - Vegan Today

Vegan Today maaltijdbox met 20% korting

Vegan Today is meer dan een maaltijdbox: het is passie en liefde voor lekker koken en meer tijd voor jezelf en je familie. Laat je inspireren door chefkoks Mar & Thijs en ontdek plantaardig eten. Gewoon vanuit je eigen keuken met verse ingrediënten en recepten. Met code ASNFOOD ontvang je 20% korting op eenmalige maaltijdboxen (zonder abonnement).

Voordeel - Wilder land

20% korting op kruidenthee van Wilder Land

Wilder Land maakt kruidenthee die de Nederlandse biodiversiteit herstelt. De inheemse kruiden, ingezaaid bij boeren, trekken bijen, vogels en vlinders aan. Van een deel van die kruiden maakt Wilder Land smaakvolle, eigenzinnige theeën, samengesteld door een theesommelier. Gebruik code ASNWILDER en krijg 20% korting op je bestelling.

Voordeel - Soil sisters

Gratis Grondlegger van Soil Sisters bij Sprinklr

De Soil Sisters houden de bodem gezond! Hun plantenvoeding, de Grondlegger, is 100% organisch, werkt simpel & snel en voedt 365 dagen. Stop hem in de pot van je tuin- of kamerplant, water geven en klaar ben je. Je ontvangt bij Sprinklr een gratis Soil Sisters Grondlegger MINI (t.w.v. € 3,95) wanneer je voor min. € 25,- biologische tuinplanten of -pakketten bestelt. Bestel hier.

Voordeel - Sea first

20% korting in de webshop van Seafirst

De oceaan is dé belangrijkste long van de Aarde. Die magnifieke onderwaterwereld vol dieren, planten en koralen is de inspiratie geweest voor Sea First-oprichter en onderwaterfotograaf Dos Winkel om deze te beschermen. Ontvang 20% korting in de webshop (o.a. boeken, roestvrijstalen rietjes of bidons en oceaan gerelateerde sieraden) met code ASN4SEAFIRST.

Voorjaarsschoonmaak & opruimkriebels

Nu we zoveel tijd thuis doorbrengen is een frisse wind door je leefruimte fijner dan ooit. Tijd voor een duurzame voorjaarsschoonmaak! Ondernemingen die lid zijn van ons platform Voor de Wereld van Morgen maken dat mogelijk.

Dit keer in de aanbieding het ‘Flink aan de poets pakket’ van Seepje, de ‘Super Schoon’ collectie van Zo Zero en de circulaire zeep van Unwaste. En met de slimme design standaard van Upstaa kun je ook thuis staand werken. Lekker opgeruimd en goed voor je lijf.

Onderstaande kortingsacties, voor klanten en fans van ASN Bank, zijn geldig t/m 1 juli 2021.

Voordeel - Seepje voorjaarspakket

Met het ‘Flink aan de poets pakket’ van Seepje ben je helemaal klaar voor de voorjaarsschoonmaak. De natuurlijke was- en reinigings- producten van Seepje zijn een genot voor het oog, ruiken heerlijk en maken je huis, kleren en handen hartstikke schoon. En wist je al dat Seepje het eerste Fair Trade was- en poetsmerk van Europa is? Je bestelt het pakket hier met de code ASNVOORDEEL voor € 19,95 + gratis verzending.

Voordeel - Zo Zero

Eco-vriendelijk schoonmaken met Zo Zero

Zo Zero biedt een volledig plasticvrij assortiment met eco-vriendelijke en natuurlijke schoonmaakproducten. Maak je huis van top tot teen schoon met natuurlijke sponsjes, biologisch afbreekbare poetsdoekjes, heerlijke schoonmaakzeepjes en handige sprayflessen. Met de kortingscode ASNZOSCHOON ontvang je 20% korting op de hele Super Schoon-collectie, plasticvrij verzonden.

Voordeel - Unwaste zeep

Unwaste zeep van sinaasappels en koffie met korting

Say what? Koffiedik en sinaasappelschillen in zeep? Dat lees je goed. Unwaste is niet vies van afval. En jij hoeft dat ook niet te zijn! Deze duurzame zeep heeft een heerlijke citrusgeur en het koffiedik zorgt voor een natuurlijk scrub effect. Je ontvangt nu 20% korting bij Unwaste. Gebruik code ASNUNWASTE bij het afrekenen in de webshop.

Voordeel - Upstaa

Upstaa, makkelijk staand werken met 15% korting

Gemiddeld zitten we in Nederland ongeveer 9 uur per dag. Afwisselen tussen zittend en staand werken is volgens Upstaa dé manier om je zelf gezond en fit te houden. Upstaa is een slimme design standaard waarmee je van elke tafel of bestaand bureau makkelijk een sta bureau maakt. Je ontvangt 15% korting op 2 modellen: de Upstaa Berken en de Berken XL; selecteer er een en de korting wordt automatisch toegepast in de webshop.

Contact

Heb je vragen over de kortingsacties? Neem dan contact op met de uitvoerende partij GFP via 020 ­- 470 95 50.