Korting op duurzame producten

Ben je op zoek naar duurzame producten of duurzame activiteiten? Iedere maand hebben we hier, voor iedereen, mooie ASN-kortingsacties staan. Zo heb je altijd een duurzaam cadeau, voor iemand anders of voor jezelf.

Duurzaam voordeel

‘Er bestaat geen slecht weer, alleen slechte kleding’, luidt een bekend Zweeds gezegde. Shop met ASN-korting fair kleding en schoenen bij Shop Like You Give A Damn, een duurzame regenjas van MAIUM, een paraplu van gerecyclede PET-flessen en een waterdichte (fiets)tas van Fraenck. Zo kom je droog, duurzaam en voordelig de herfst door.

Onderstaande kortingsacties, voor klanten én fans van ASN Bank, zijn geldig t/m 31 januari 2022.

Voordeel - Shop like you give a damn

Herfstmode bij Shop Like You Give A Damn met 20% korting

Warme herfstmode koop je bij Shop Like You Give a Damn, hét vegan online warenhuis van Europa waar je ethisch kunt shoppen. Hier vind je vegan, fair en duurzamere mode, cosmetica en woonartikelen - langs de lat gelegd van 14 criteria, zodat je kunt filteren op de waarden die voor jou het belangrijkst zijn. Shop met 20% korting met de code ASN20DAMNS!

Voordeel - Ecozz

Paraplu’s van gerecycled plastic met 20% korting

Blijf droog in stijl met de duurzame paraplu’s van Ecozz, gemaakt van gerecycled plastic. Kies uit prachtige prints van schilderijen van Vincent van Gogh of Claude Monet. De paraplu’s zijn in- en uitklapbaar met één druk op de knop en hebben een handig opberghoesje. Bestel ze in de webshop van GreenPicnic.nl. Gebruik de code GreenpicnicASN21 voor 20% korting.

Voordeel - MAIUM

20% korting op duurzame regenjassen van MAIUM

MAIUM - stijlvolle regenjassen voor op de fiets, gemaakt van gerecycled plastic. Geproduceerd met een sterke focus op kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Alle regenjassen zijn volledig waterdicht en transformeer je eenvoudig naar een fietsponcho. Gebruik kortingscode ASNMAIUM* voor 20% korting in de webshop. * M.u.v. de MAIUM x GARCIA BELLO-collectie.

Voordeel - Fraenck

Waterdichte tassen van Fraenck met 20% korting

Fraenck maakt mooie dingen van restmaterialen. Zoals stoere en ethisch geproduceerde tassen voor op je rug of aan je fiets. Ze zijn handgemaakt van o.a. geupcycled zeildoek. Daardoor blijven je laptop, boodschappen en andere spullen ook in onstuimig herfstweer droog. Gebruik kortingscode ASNFRAENCK voor 20% korting in de webshop.

Contact

Heb je vragen over de kortingsacties? Neem dan contact op met de uitvoerende partij GFP via 020 ­- 470 95 50.