Korting op duurzame producten

Ben je op zoek naar duurzame producten of duurzame activiteiten? Iedere maand hebben we hier, voor iedereen, mooie ASN-kortingsacties staan. Zo heb je altijd een duurzaam cadeau, voor iemand anders of voor jezelf.

Voorjaarsschoonmaak & opruimkriebels

Nu we zoveel tijd thuis doorbrengen is een frisse wind door je leefruimte fijner dan ooit. Tijd voor een duurzame voorjaarsschoonmaak! Ondernemingen die lid zijn van ons platform Voor de Wereld van Morgen maken dat mogelijk.

Dit keer in de aanbieding het ‘Flink aan de poets pakket’ van Seepje, de ‘Super Schoon’ collectie van Zo Zero en de circulaire zeep van Unwaste. En met de slimme design standaard van Upstaa kun je ook thuis staand werken. Lekker opgeruimd en goed voor je lijf.

Onderstaande kortingsacties, voor klanten en fans van ASN Bank, zijn geldig t/m 1 juli 2021.

Voordeel - Seepje voorjaarspakket

Met het ‘Flink aan de poets pakket’ van Seepje ben je helemaal klaar voor de voorjaarsschoonmaak. De natuurlijke was- en reinigings- producten van Seepje zijn een genot voor het oog, ruiken heerlijk en maken je huis, kleren en handen hartstikke schoon. En wist je al dat Seepje het eerste Fair Trade was- en poetsmerk van Europa is? Je bestelt het pakket hier met de code ASNVOORDEEL voor € 19,95 + gratis verzending.

Voordeel - Zo Zero

Eco-vriendelijk schoonmaken met Zo Zero

Zo Zero biedt een volledig plasticvrij assortiment met eco-vriendelijke en natuurlijke schoonmaakproducten. Maak je huis van top tot teen schoon met natuurlijke sponsjes, biologisch afbreekbare poetsdoekjes, heerlijke schoonmaakzeepjes en handige sprayflessen. Met de kortingscode ASNZOSCHOON ontvang je 20% korting op de hele Super Schoon-collectie, plasticvrij verzonden.

Voordeel - Unwaste zeep

Unwaste zeep van sinaasappels en koffie met korting

Say what? Koffiedik en sinaasappelschillen in zeep? Dat lees je goed. Unwaste is niet vies van afval. En jij hoeft dat ook niet te zijn! Deze duurzame zeep heeft een heerlijke citrusgeur en het koffiedik zorgt voor een natuurlijk scrub effect. Je ontvangt nu 20% korting bij Unwaste. Gebruik code ASNUNWASTE bij het afrekenen in de webshop.

Voordeel - Upstaa

Upstaa, makkelijk staand werken met 15% korting

Gemiddeld zitten we in Nederland ongeveer 9 uur per dag. Afwisselen tussen zittend en staand werken is volgens Upstaa dé manier om je zelf gezond en fit te houden. Upstaa is een slimme design standaard waarmee je van elke tafel of bestaand bureau makkelijk een sta bureau maakt. Je ontvangt 15% korting op 2 modellen: de Upstaa Berken en de Berken XL; selecteer er een en de korting wordt automatisch toegepast in de webshop.

Pak afval aan bij de bron!

Zwerfinator Dirk Groot verzamelt in het hele land zwerfafval, analyseert de data en roept fabrikanten ter verantwoording. Met succes: het statiegeld op blikjes komt er mede dankzij zijn onderzoek.

Wat vindt Dirk het meest op straat? Verpakkingen, flesjes, blikjes, eenmalige artikelen (zoals plastic rietjes en bestek) en momenteel natuurlijk ook veel mondkapjes. Met onderstaande door hem geselecteerde ASN-kortingsacties pak je het probleem aan bij de bron. Stop met onnodig plasticgebruik en start met herbruikbare, innovatieve producten.

De kortingsacties zijn geldig t/m 1 juni 2021.

Voordeel - VANHULLEY

Bio mondkapjes van Vanhulley met 20% korting

Bij Vanhulley worden producten gemaakt van textiel met een heel (2e) leven voor zich! Zo ook deze herbruikbare mondkapjes van 100% GOTS biokatoen, gemaakt door vrouwen met afstand tot de arbeidsmarkt. Ook maakt Vanhulley van oude bedrijfskleding laptoptassen of andere producten. Op álles in de webshop ontvang je met kortingscode ASNBANK20 20% korting.

Voordeel - Ecomondo

Plasticvrije lifestyle van Ecomondo.nl met 20% korting

De grootste Nederlandse zero-waste webshop Ecomondo.nl biedt trendy producten voor een plasticvrije lifestyle, zoals: Sandwich Wraps, Bee’s Wrap en Lunch Skins (foto), fruit,- brood- en groentezakken, coffee-to-go bekers en nog veel meer. Met de kortingscode ASNVOORDEEL ontvang je 20% korting op voor De Zwerfinator geselecteerde producten. Uiteraard plasticvrij verzonden!

Voordeel - Retulp

Flessen en bekers van Retulp met 25% korting

De drinkflessen van het Nederlandse merk Retulp zijn vervaardigd van deels gerecycled roestvrij staal of suikerriet. Daarnaast heeft Retulp sinds kort ook trendy lunchboxen en foodcontainers. Retulp wil mens en milieu beschermen tegen vervuiling en met deze duurzame alternatieven voor onderweg help je de plastic soep bij de bron aan te pakken. Gebruik kortingscode ASNVOORDEEL voor 25% korting in de webshop.

Contact

Heb je vragen over de kortingsacties? Neem dan contact op met de uitvoerende partij GFP via 020 ­- 470 95 50.