Naar ASN Bank overstappen

Wil je naar ASN Bank overstappen? Stel duurzaam bankieren niet langer uit. Laat je geld werken aan een duurzame wereld. Overstappen is makkelijker dan je denkt. En we helpen je erbij.

Start met duurzaam bankieren

De voordelen van overstappen naar een duurzame bank

Onze ASN Bankrekening is een betaalrekening met veel extra’s. Jij:

 • doet goed met je geld, zonder dat je er iets extra’s voor hoeft te doen. Zo draag je direct bij aan een nieuwe, schonere wereld.
 • betaalt de eerste 3 maanden geen maandelijkse kosten. Daarna betaal je € 1,90 per maand (vanaf 1 augustus € 2,20) voor het aanhouden van de betaalrekening.
 • regelt snel en veilig je bankzaken via de app ASN Mobiel Bankieren.

  Lees meer over de ASN Bankrekening

  Overstappen in 4 stappen

  We snappen dat je er tegenop ziet om over te stappen. Daarom helpen we je erbij. Met onze 4 stappen is het sneller gedaan dan je denkt.

  Open een betaalrekening

  De Overstapservice

  Wil je overstappen van je huidige bank naar ASN Bank? Wij helpen je graag. Met de Overstapservice is overstappen eenvoudig. Je bijschrijvingen worden 13 maanden lang automatisch doorgeleid van je oude rekening naar je nieuwe ASN-betaalrekening. Lees meer over de Overstapservice.

  Het overstappen is eigenlijk helemaal niet moeilijk. Je kunt in een paar minuten een rekening aanvragen en binnen een week ligt je bankpas op de deurmat. Er is een gratis overstapservice en mobiel betalen is ook gewoon mogelijk.
  Julia stapte over naar ASN Bank  Naar ASN Bank overstappen met andere producten

  Naast betaalrekeningen hebben we ook andere producten. Zo kun je bij ons terecht voor je spaarrekening of beleggingsrekening. En we hebben ook een hypotheek met mogelijk lagere rente om je huis energiezuiniger te maken.

  Beleggen bij ASN Bank

  Ook al eens gedacht aan overstappen met je beleggingsproducten? Kies zelf hoe je impact maakt met je geld door te beleggen in een van onze duurzame beleggingsfondsen.

  Overstappen naar duurzaam beleggen

  Dit gebeurt er met jouw geld

  Wat doet een duurzame bank? Dat is heel simpel. Een duurzame bank stimuleert duurzame vooruitgang. Bij ASN Bank doen we dat met onze financieringen en beleggingen op basis van ons duurzaamheidsbeleid. Benieuwd wat we met jouw geld doen? Je leest het hier.

  Open een betaalrekening