Voor de wereld van morgen

‘Voor de Wereld van Morgen’ is een community voor duurzame ondernemers die in 2007 op initiatief van ASN Bank is opgericht. Het doel van de community is om duurzame start-ups en ondernemers een vliegende start te geven.

Dat gebeurt door de inzet van kennis, publiciteit, geld en een veelzijdig netwerk. Dagelijks vind je hier nieuwe projecten van duurzame ondernemers en inspirerende blogs. In de afgelopen tien jaar heeft Voor de Wereld van Morgen al bijgedragen aan het succes van onder andere Fairphone, Seepje, Yoni en LENA the Fashion Library.

Voor de Wereld van Morgen richt zich op drie duurzame thema’s:

  • Mens en samenleving
  • Natuur en milieu
  • Klimaatbescherming

Ben je zelf een ondernemer en past je onderneming binnen een van de thema’s? Dan is Voor de Wereld van Morgen een ideaal platform om je bedrijf een vliegende start te geven.

"Meedoen aan de ASN Bank Wereldprijs heeft Legbank geholpen haar propositie nóg scherper te krijgen. Daarnaast was het waardevol om zoveel gelijkgestemden te ontmoeten en om met een coach te sparren."
Merel Rumping – Legbank

ASN Bank Wereldprijs

Wij geloven dat vernieuwing uit de samenleving komt. Daarom organiseren we sinds 2008 de ASN Bank Wereldprijs.
Met deze prijs willen we duurzame ondernemers en initiatieven voor een betere wereld helpen groeien. Het traject van de ASN Bank Wereldprijs bestaat uit coaching, training, publiciteit en kans op een geldprijs.

Lees meer

Crowdfunding

Sinds 2016 werkt Voor de Wereld van Morgen samen met crowdfundingplatform Oneplanetcrowd en ondersteunt het duurzame ondernemers met hun campagne.

Heb jij een onderneming die de wereld mooier maakt? En heb je een financieringsbehoefte tussen € 25.000 en € 250.000? Dien je aanvraag in via Voor de Wereld van Morgen en wie weet word je geselecteerd om te mogen crowdfunden.

Lees meer

ASN Foundation

Wil je subsidie voor een duurzaam (inter)nationaal project aanvragen?

Lees meer

Partners

Wij werken samen met andere organisaties om onze doelen op het gebied van mens, natuur en klimaat te bereiken.

Lees meer