Voor de Wereld van Morgen: platform voor duurzame ondernemers en inspiratie

Voor de Wereld van Morgen is hét inspiratieplatform van ASN Bank. Hier komen duurzame ondernemers en initiatieven samen met inspirerende blogs over de wereld van morgen. Want waar goede ideeën en mensen met een groene mindset elkaar vinden, daar ontstaat duurzame vooruitgang.

In 2007 is Voor de Wereld van Morgen opgericht door ASN Bank als community voor startende duurzame ondernemingen. Het doel: groene en sociale ondernemers met slimme ideeën een vliegende start geven. Inmiddels is Voor de Wereld van Morgen uitgegroeid tot een levendig platform. De community telt ruim 300 innovatieve ondernemingen met impactvolle ideeën. Op de blog verschijnt elke werkdag een nieuw artikel over duurzame lifestyle en spraakmakende groene innovaties.

Naar Voor de Wereld van Morgen

Kick-start voor duurzame ondernemingen

Voor de Wereld van Morgen helpt dagelijks startende duurzame ondernemingen groeien. Dat doen we door te helpen met publiciteit, coaching, training, netwerk en met de ASN Bank Wereldprijs. In de afgelopen 10 jaar heeft ASN Bank met Voor de Wereld van Morgen al bijgedragen aan het succes van succesvolle merken zoals Fairphone, Seepje, Yoni en Fairf.

Ben je zelf een ondernemer kan jouw onderneming een kickstart gebruiken? Sluit je dan aan!

‘De samenwerking met ASN Bank heeft onze bekendheid een enorme boost gegeven!’
Suzanne van Straaten – Sprinklr

Verduurzamen van de samenleving

De missie van ASN Bank is het verduurzamen van de samenleving. Dat doen we door het geld van onze klanten op de juiste manier te investeren, met respect voor mens, dier en natuur. Maar dat doen we ook door – via Voor de Wereld van Morgen - startende duurzame ondernemingen te helpen groeien. Op die manier stimuleren we duurzame vooruitgang.

Volg Voor de Wereld van Morgen

Eenvoudig aan je dagelijkse dosis duurzame inspiratie komen? Volg Voor de Wereld van Morgen dan op Facebook, LinkedIn of Instagram. Of meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Partners

Wij werken samen met andere organisaties om onze doelen op het gebied van mens, natuur en klimaat te bereiken.

Lees meer

Organisatie

Onze missie en onze visie. Waarom doen we wat we doen?

Lees meer

Evenementen

We vierden ons 60-jarig bestaan met het online kunstproject ‘Een ode aan de mens’. Ook organiseren we jaarlijks de ASN Bank Wereldprijs, een competitie voor duurzame start-ups.