Voor de Wereld van Morgen: platform voor inspiratie en duurzame ondernemers

Voor de Wereld van Morgen is het inspiratieplatform van ASN Bank. Hier vind je bijna dagelijks mooie verhalen en frisse ideeën die inspireren om steeds een beetje duurzamer te leven. Ook kunnen duurzame ondernemers zich aansluiten bij de community.

In 2007 is Voor de Wereld van Morgen opgericht door ASN Bank als community voor startende duurzame ondernemingen. Het doel: groene en sociale ondernemers met slimme ideeën een vliegende start geven. Inmiddels is Voor de Wereld van Morgen uitgegroeid tot een levendig inspiratieplatform waar bijna dagelijks nieuwe artikelen over duurzame lifestyle en spraakmakende groene innovaties verschijnen. Met onze artikelen bereiken we inmiddels ruim 100.000 mensen per maand.

Naar Voor de Wereld van Morgen

Verduurzamen van de samenleving

De missie van ASN Bank is het verduurzamen van de samenleving. Dat doen we allereerst door het geld van onze klanten op de juiste manier te investeren, met respect voor mens, dier en natuur. Maar dat doen we ook vanuit Voor de Wereld van Morgen. Door mensen te inspireren duurzamer te leven én door startende duurzame ondernemingen te helpen groeien. Zo brengen we samen duurzame verandering.

Kick-start voor duurzame ondernemingen

Voor de Wereld van Morgen helpt startende duurzame ondernemingen groeien. Dat doen we met name door te helpen met publiciteit. Ben je zelf duurzaam ondernemer en kan jouw onderneming zichtbaarheid gebruiken? Sluit je dan aan!

‘De samenwerking met ASN Bank heeft onze bekendheid een enorme boost gegeven!’
Suzanne van Straaten – Sprinklr

Volg Voor de Wereld van Morgen

Eenvoudig aan je dagelijkse dosis duurzame inspiratie komen? Volg Voor de Wereld van Morgen dan op Facebook, LinkedIn of Instagram. Of meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Partners

Wij werken samen met andere organisaties om onze doelen op het gebied van mens, natuur en klimaat te bereiken.

Lees meer

Organisatie

Onze missie en onze visie. Waarom doen we wat we doen?

Lees meer

Evenementen

We vierden ons 60-jarig bestaan met het online kunstproject ‘Een ode aan de mens’.