Hulp op deze pagina

Inloggen ASN Online Bankieren Zakelijk

SSL-certificaat van www.asnbank.nl vernieuwd

Op dinsdag 23 mei is het SSL-certificaat van www.asnbank.nl vernieuwd. De naam "ASN Bank N.V." is daarin vervangen door "ASN Bank (de Volksbank N.V.)". Meer informatie over het SSL-certificaat leest u onder "Hoe kan ik het certificaat controleren?" op deze pagina.

Heeft u een identificatie e-mail ontvangen?

Op donderdag 30 maart hebben wij aan een aantal klanten een e-mail gestuurd met het verzoek om recente legitimatie. Excuses voor de moeite die u daarvoor moet doen en dank voor uw medewerking. Samen maken wij bankieren nog veiliger. Lees meer in het actueelbericht.

  helptekst

Serienummer ASN Digipas

Heeft u een rekening ASN Betalen Zelfstandigen? Dan kunt u met de bijbehorende ASN Digipas inloggen op ASN Online Bankieren Zakelijk. U vindt het serienummer op de achterzijde van uw digipas.

Heeft u problemen met uw ASN Digipas Zakelijk? Klik hier voor hulp bij inlogproblemen.


Veiligheid voorop
Elke browser laat u op een andere manier zien of de verbinding met ASN Bank veilig is:
  • het internetadres begint met https://www.asnbank.nl.
  • bij een beveiligde verbinding ziet u vaak een slotsymbool in de adresbalk.
  • de nieuwste browsers controleren het beveiligingscertificaat van onze site. Een (deels) groene adresbalk betekent een veilige verbinding.

Zorg ervoor dat u altijd de nieuwste versie van uw internetprogramma gebruikt. Daarmee wordt online bankieren op een eenvoudige manier veel veiliger. Lees meer over veilig online bankieren.