Hulp op deze pagina

Inloggen ASN Online Bankieren Zakelijk

Houd uw inloggegevens en pincodes geheim

Er is een e-mail in omloop uit naam van ASN Bank die niet van ons afkomstig is. In deze e-mail wordt u gevraagd op een link te klikken welke u leidt naar een valse website waar u uw digipasgegevens in moet voeren. Wij vragen nooit (telefonisch of per e-mail) om uw inlog-, digipas-, pasgegevens. Lees hoe te handelen bij een valse e-mail.

Financiële jaaroverzicht(en) 2017 zijn beschikbaar

Uw financiële jaaroverzicht en waardestaat zijn beschikbaar binnen online bankieren. Na inloggen kiest u: ‘Instellingen’ > ‘Financieel inzicht’ > ‘Financieel (jaar)overzicht’. Hoe u deze informatie bij de belastingaangifte kunt gebruiken leest u op deze pagina.

Aankopen ASN Groenprojectenfonds weer mogelijk

U kunt weer participaties kopen in het ASN Groenprojectenfonds. Het fonds belegt in groenprojecten: initiatieven om natuur te behouden en het milieu te verbeteren, zoals duurzame bouw en milieuvriendelijke energiebronnen. Lees meer over het ASN Groenprojectenfonds.

  helptekst

Serienummer ASN Digipas

Heeft u een rekening ASN Betalen Zelfstandigen? Dan kunt u met de bijbehorende ASN Digipas inloggen op ASN Online Bankieren Zakelijk. U vindt het serienummer op de achterzijde van uw digipas.

Heeft u problemen met uw ASN Digipas Zakelijk? Klik hier voor hulp.


Veiligheid voorop
Elke browser laat u op een andere manier zien of de verbinding met de ASN Bank veilig is:
  • het internetadres begint met https://www.asnbank.nl/
  • bij een beveiligde verbinding ziet u vaak een slotsymbool in de adresbalk.
  • zorg ervoor dat u altijd de nieuwste browserversie gebruikt.
  • uw browser controleert het beveiligingscertificaat van onze site: een (deels) groene adresbalk betekent een veilige verbinding.

Lees meer over veilig online bankieren.