Den Haag • 20 december 2016

De App ASN Mobiel Bankieren is vernieuwd. Je ziet een nieuw ontwerp, waarin groen de kleur rood heeft vervangen als belangrijkste kleur. En met een paar handige nieuwe mogelijkheden.

Inloggen met vingerafdruk

Je kunt voortaan snel en veilig inloggen met je vingerafdruk. Dit is mogelijk bij de volgende toestellen:

  • Apple: iPhone 5S of hoger, iPad Pro, iPad Air 2, iPad Mini 3 en hoger. Voor al deze toestellen geldt: in combinatie met iOS 9.
  • Android: alle toestellen met Android 6 of hoger.

Wil je inloggen met je vingerafdruk, dan stel je dat in via Instellingen, bij Overboeken en inloggen. Vanwege de veiligheid onderteken je deze instelling met je ASN Digipas.

Weigeren gepland incasso

Een geplande incasso kun je al weigeren vóórdat het geld van je rekening wordt afgeschreven. Dat doe je via de details die bij het incasso zijn vermeld.

Saldografiek

De saldografiek geeft je inzicht in het verloop van het saldo op je rekening. Wil je de grafiek zien, dan ga je via Instellingen naar Financieel inzicht. Daar zet je de grafiek aan.

Let op! Heb je een betaalrekening (particulier of zakelijk) en heb je ingesteld dat je de app handmatig updatet? Houd voor de zekerheid dan je ASN Digipas bij de hand om de update te bevestigen.

Delen op: