Hartelijk dank aan iedereen die gestemd heeft op onze website! Want asnbank.nl is de beste Website van het Jaar 2019 geworden in de categorie Banken en Beleggen.

De beste website werd door het publiek gekozen op basis van de hoogte van de scores op inhoud, navigatie en ontwerp. RegioBank wint de prijs voor de populairste website: zij kregen van het publiek de meeste stemmen. De prijzen bevestigen dat we een eigentijdse bank zijn die online goed meedraait met andere (groot)banken.

Vorig jaar waren we ook genomineerd in de categorie Banken en Beleggen. RegioBank en ASN Bank namen toen ook al de prijzen mee naar huis.

De prijzen zijn uitgereikt tijdens de feestelijke Award Night van de Website van het Jaar verkiezing op woensdag 20 november en staan nu in de prijzenkast bij de merken.

Over de verkiezing

De verkiezing voor Website van het Jaar 2019 kent in totaal 37 categorie├źn. Binnen elke categorie zijn er twee awards te vergeven: een voor de Beste Website en een voor de Populairste Website. Het publiek mag stemmen en bepaalt dus wie er wint. In totaal werd er meer dan 500.000 keer gestemd.

Bekijk het overzicht met alle winnaars op www.websitevhjaar.nl.

Delen op: