Openings- en verwerkingstijden gedurende de feestdagen 2018

Op de momenten dat wij gesloten zijn kunnen uw bankzaken gewoon doorgaan via onze online kanalen. Maar door de feestdagen wijken de openingstijden van de ASN Klantenservice en verwerkingstijden van overboekingen af van wat u van ons gewend bent. Op deze pagina hebben we deze tijden voor u op een rijtje gezet.


Donderdag 27 december

ASN Bank ASN Klantenservice en ASN Bank zijn geopend van 8.00 tot 18.00 uur.
Betalen en Sparen Omdat er 2 dagen geen betalingsverkeer tussen banken* mogelijk was, kan de verwerkingstijd van uw overboeking vertraging oplopen.


Maandag 31 december

ASN Bank ASN Klantenservice en ASN Bank zijn geopend van 08.00 tot 13.00 uur.
Betalen en Sparen Overboekingen binnen Nederland die voor het nieuwe jaar bij de begunstigde moeten zijn, kunt u voor 14.30 uur via online bankieren verzenden. Indien u een overboeking telefonisch wilt doorgeven kan dat tot 13.00 uur. Houd daar rekening mee bij het betalen van uw rekeningen en overboekingen vanaf uw spaarrekening naar uw vaste tegenrekening van een andere bank. Een opdracht na dit tijdstip wordt de eerstvolgende werkdag verwerkt.
Beleggen Doorgegeven orders tot 12.30 uur worden op woensdag 2 januari uitgevoerd. Orders doorgegeven na dit tijdstip worden op donderdag 3 januari uitgevoerd.


Dinsdag 1 januari 2019

ASN Bank ASN Bank is (telefonisch) gesloten.
Betalen en Sparen Er is geen betalingsverkeer tussen banken* onderling. Een opdracht op deze dag wordt de eerstvolgende werkdag verwerkt.
Beleggen Euronext is gesloten, aan- en verkopen beleggen worden niet verwerkt.


Woensdag 2 januari 2019

ASN Bank ASN Klantenservice en ASN Bank zijn geopend van 8.00 tot 18.00 uur.
Betalen en Sparen Omdat er 1,5 dag geen betalingsverkeer tussen banken* mogelijk was, kan de verwerkingstijd van uw overboeking vertraging oplopen.* Dit geldt niet voor opdrachten naar SNS, RegioBank en BLG rekeningen. Deze worden dagelijks (ook in het weekend en op feestdagen) tussen 7.45 uur en 21.30 uur binnen één uur verwerkt.

Wij wensen u fijne feestdagen!

Wat moet ik straks weten voor de belastingaangifte?


Het einde van het jaar is in zicht. Begin 2019 ontvang je van ons financiële informatie. Welke informatie is dat en hoe gebruik je die bij je aangifte inkomstenbelasting 2018? Dat lees je op deze pagina.