Duurzame verzorgingsproducten

Lekker voor je lijf
Stralende haren, een goed gehydrateerde huid, witte tanden en schone kleren willen we allemaal, maar niet ten koste van het milieu. Daarom selecteerden we 9 producten zonder chemische toevoegingen, microplastics of vervuilende verpakkingen. In de categorie ‘Duurzame verzorgingsproducten’ vind je ze allemaal op een rij.

Terug naar de andere categorieën

Keep it Calm, After Shave Balsem van Kaerel Skincare

Met de After Shave Balsem van Kaerel Skincare is huidirritatie na het scheren verleden tijd. De balsem is speciaal ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten, zoals het toverhazelaarextract, om de huid te kalmeren en te herstellen.

Prijs: € 17,99

Korting: 15%
Kortingscode: ASN2022
Geldig t/m 31 december 2022

Bamboe starter kit van de Bamboo Brush Society

De bamboe starter kit van The Bamboo Brush Society bestaat uit vier bamboe tandenborstels (soft) en twee pakjes bamboe wattenstaafjes met elk 100 stuks. De kit is een praktisch en mooi vormgegeven cadeau met een belangrijke boodschap: zeg nee tegen plastic.

Prijs: € 17,50

Korting: 20%
Kortingscode: asn20
Geldig t/m 31 december 2022

Proefset van Food for Skin

De reis/proefset van Food for Skin is een ideale manier om kennis te maken met deze bijzondere verzorgingslijn van (geupcyclede) groenten en plantenoliën. De setjes bevatten een reiniger, een beschermende crème en een voedend serum en zijn er voor verschillende leeftijden.

Prijs: € 28,96 (incl. verzendkosten)

Korting: de proefset voor € 20 incl. verzendkosten
Kortingscode: ASNklantbedankt20
Geldig t/m 31 december 2022

Elke vlek weg-pakket van Seepje

Was de wereld mooier en schoner met het ‘Elke vlek weg-pakket’ van Seepje. Dit pakket met Seepje wasmiddelen bestaat uit de het wasmiddel universeel, kleur, wol & fijn en dé waszeep (vlekverwijderaar en handwasmiddel).

Prijs: € 30,50

Korting: 25% op het hele assortiment
Kortingscode: Seepje-Elke-vlek-weg-ASN
Geldig t/m 31 maart 2023

Zero waste pakket van Nature Bar

Met het Zero Waste pakket van Nature Bar heb je in een handomdraai een zero waste badkamer. Het pakket bestaat uit een body zeep bar, een shampoo bar met bamboe zeepbakje, een bamboe tandenborstel en kam.

Prijs: € 29,95

Korting: 20%
Kortingscode: ZEROWASTE20
Geldig t/m 31 december 2022

Bubbles bodycare bundel

De Bubbles bundel bestaat uit drie producten, die je vanaf newborn tot volwassene kunt gebruiken. Een milde shampoo voor glanzend en fris haar. Een conditioner, die klitten te lijf gaat en een bath & shower gel die lekker ruikt en mild is voor de huid.

Prijs: € 30

Korting: € 2
Kortingscode: ASN CADEAUGIDS
Geldig t/m 31 december 2022

Period proof Underwear van Yoni

Period Proof Underwear van Yoni zorgt ervoor dat je fris, droog en lekvrij je menstruatie doorkomt. Het ondergoed is gemaakt van biologisch katoen, heeft een absorptieniveau van 3 medium tampons en is herbruikbaar. Daarmee kun je het gebruik van wegwerpproducten, zoals inlegkruisjes, maandverband en tampons volledig vervangen.

Prijs: € 39,75

Korting: 20% (minimale orderwaarde van € 25)
Kortingscode: YONIPPUxASNDC
Geldig t/m 31 december 2022

Giftset Unwaste. All-in-One sinaasappel of koffiedik

The unwaste giftset sinaasappel is een selectie van bars in een handig formaatje. Leuk om cadeau te doen, bijvoorbeeld aan jezelf. Deze circulaire en vegan giftset sinaasappel bevat:
The refreshing one • Soap bar •Sinaasappelolie
The mad one • Scrub bar • Koffiedik & dennenolie
The caring one • Shampoo bar • Sinaasappelolie of The fearless one

De koffiedik heeft in plaats van ‘The caring one’, ‘The fearless one’, een Shampoo bar van koffie-olie.

Prijs: € 11

Korting: € 2,50 + gratis verzending (twv € 3,95)
Kortingscode: unwastexasn
Geldig t/m 31 december 2022

Starter Pack van Happy Tabs

Met het Starter Pack van Happy Tabs kun je drie maanden lang je tanden fris, wit en stralend poetsen. De tabletten uit het Starter Pack Black zijn versterkt met geactiveerde houtskool, die effectief oppervlakte-aanslag verwijdert. Even kort op de tab kauwen en poetsen maar.

Prijs: € 22

Korting: 25%
Kortingscode: Hetkanwel25
Geldig t/m 31 december 2022