Duurzame lekkernijen

Traktaties voor je tong
Lekkerbekken, zoetekauwen en thuiskoks kunnen helemaal los op de 10 producten uit de rubriek ‘Duurzame lekkernijen’. Van eerlijke koffie en thee tot bijzondere chocolade. En van biologische olijfolie tot zelfgekweekte oesterzwammen. Zoet en zout, warm en koud. Voor alle leeftijden vind je in deze rubriek een heerlijk cadeau.

Terug naar de andere categorieën

Moyee Triple Coffee

Moyee Triple is een sterke, volle kop koffie. De 100% Arabica bonen komen uit Kenia, Oeganda en Rwanda, worden met de hand geplukt, langzaam gebrand en verpakt in Kenia. En dat levert niet alleen heerlijke, maar ook eerlijke koffie op. Je kunt kiezen voor hele bonen, espresso- of filtermaling. Om kennis te maken met Moyee is er nu een proefpakket. Zo kun je alle smaken uitproberen.

Prijs: vanaf € 5

Korting: 20% op het hele assortiment
Kortingscode: KOFFIECODE20
Geldig t/m 31 december 2022

Oesterzwammen growkit van Rotterzwam

Een goed cadeau voor aanrecht-agrariërs en koffieleuten: de growkit van Rotterzwam. Met de growkit kun je in je eigen keuken oesterzwammen kweken op koffiedik, dat anders bij het restafval belandt. De growkit bestaat uit een emmer, een zakje broed en een (video)instructie.

Prijs: € 15,15

Korting: 15%
Kortingscode: ASN2022DC
Geldig t/m 31 december 2022

TEAmwork Tea box met duurzame thee

Verras je vrienden, familie of geliefde met een theebox van biologische en fairtrade thee van TEAmwork Tea. Echte kwaliteitsthee, waarvoor niemand wordt uitgebuit en waardoor geen natuur uitgeput raakt. Wel zo eerlijk.

Prijs: € 22,50

Korting: gratis thee infuser bij je bestelling
Kortingscode: ASN2022
Geldig t/m 31 december 2022

Really Mesjokke combi-deal

Wie wordt er nou niet blij van chocola? Bij Mesjokke zijn ze – de naam zegt het al – helemaal Mesjokke van cacao en dat proef je. De verantwoorde chocoladerepen in de ‘Really Mesjokke combi-deal’ zijn namelijk ongehoord lekker. De combi-deal bestaat uit vier verschillende repen van elk 40 gram: een Mesjokke Natural Blonde, Mesjokke Stardust, Mesjokke D.A.R.C. Angel en een Mesjokke Swingin’ Sunrise.

Prijs: € 16

Korting: 10%
Kortingscode: mesjokkekorting (te gebruiken op het hele assortiment)
Geldig t/m 31 december 2022

Wilder Land Tasting Pakket

Het Wilder Land Tasting pakket is er voor iedereen die eens kennis wil maken met de bijzondere (on)kruidenthee van Wilder Land. In dit pakket vind je van al onze 6 smaken 5 zakjes, die je kunt proeven en vergelijken. En in het pakket zit een Wild Card ter waarde van € 12,50 shoptegoed om je favoriete blends te bestellen op onze website.

Prijs: € 19,99

Korting: 20%
Kortingscode: ASNDCG20
Geldig t/m 31 december 2022

De combinatiespecial van Il Circolo

Il Circolo stelde een heerlijk combinatiepakket samen met drie smaken extra vierge olijfolie uit Sicilië. Het pakket bestaat uit een naturel, truffelaroma en citroenolie. De olijven zijn met de hand geplukt op Sicilië, direct koud geëxtraheerd en verwerkt tot de heerlijkste biologische olijfolie.

Prijs: € 32,50

Korting: € 2,50
Kortingscode: asn2022
Geldig t/m 31 december 2022

Kumasi Drinks

Wil jij (iemand laten) kennismaken met een heel bijzonder drankje van de cacaovrucht? Bestel dan een sixpack Kumasi Drinks. En dat smaakt niet naar chocola, maar laat je verrassen door de frisse tropische smaak van cacaofruit. 100% natuurlijk en zonder toegevoegde suikers.

Prijs: € 17

Korting: 20%
Kortingscode: cadeaugids20%
Geldig t/m 31 december 2022

Spice up the Cold Days met the Good Spice

Om de koude winterdagen wat dragelijker te maken hebben ze bij The Good Spice een mooi pakket samengesteld. Dit pakket bevat Wild Ceylon Kaneelpoeder en wilde kaneelstokjes, evenals een reep Winter Spiced chocolade van Mesjokke, waar hun kaneel en gember in verwerkt zijn. Tot slot bevat het pakket een mini-magazine met winterse recept-inspiratie en spicy achtergrond informatie. De kerstboxen worden vanaf 21 november verzonden.

Prijs: € 22,95

Korting: 10%
Kortingscode: Wereldvanmorgen
Geldig t/m 31 december 2022

Chocolade verrassing

Chocolade maakt je gelukkig. Het Chocolatemakers pakket - melk of puur - van de Chocoladeverkopers doet hier nog een schepje bovenop. Het pakket bestaat uit 6 heerlijke, bijzondere repen van Chocolatemakers, Je weet zeker waar de cacao vandaan komt en dat de boeren een eerlijke prijs hebben gekregen.

Prijs: € 19,95

Korting: 10%
Kortingscode: ASN2022 (op het hele assortiment)
Geldig t/m 31 december 2022

Proefpakket 1,5 kg van eek Coffee

De koffie uit het eek Proefpakket 1,5 kg komt rechtstreeks van de plantage en dat proef je. Het proefpakket bestaat uit een overheerlijke specialty koffie uit Brazilië, een volle en romige koffie met een fluweelzachte nasmaak. En een medium gebrande blend uit Guatemala en Brazilië.

Prijs: € 32,90

Korting: 10% korting op alle bestellingen vanaf € 30
Kortingscode: asn10
Geldig t/m 31 december 2022

Terug naar de andere categorieën