Duurzaam huis en tuin

Geef kleur aan je interieur

Een groen interieur is er in alle kleuren van de regenboog. Denk aan vrolijke handdoeken van biologisch katoen, luchtzuiverende planten, drinkflessen, plaids om lekker onder te kruipen en notitieboekjes om je duurzame - en andere gedachten in op te schrijven. De 10 producten in de rubriek ‘Duurzaam huis en tuin’ zijn naast kleurrijk en mooi vormgegeven ook nog eens handig én milieuvriendelijk.

Terug naar de andere categorieën

Nu 10% korting op echt goed beddengoed van Yumeko

Wil je slapen zoals je nog nooit hebt geslapen? Grijp dan nu je kans, wij mogen 10% korting aanbieden op hun hele collectie. Een perfecte set voor de wintermaanden is bijvoorbeeld overtrekset Dark Olive, gemaakt van 100% zacht biologisch katoen satijn.

Prijs: vanaf € 99,95

Korting: 10%
Kortingscode: ASN2022
Geldig t/m 31 december 2022

100% Bio Trio van Sprinklr

De 100% biologische Verrassingspakket Bio van Sprinklr betsaat uit zes kamerplanten. Denk bijvoorbeeld aan een Drakenklimop, Pannekoekplant, Peperomia... Maar welke je precies krijg blijft een verrassing! Mét een gratis plantencursus.

Prijs: € 44,95

Korting: € 5 (op de set)
Kortingscode: ASNCADEAU
Geldig t/m 31 december 2022

Bee Pod van Buginn

De Bee Pod is het nieuwste product van Buginn Design for nature, een rank bijenhotel van groen beton specifiek voor solitaire (wilde) bijen. Een designproduct geinspireerd door de natuur, ideaal en veilig te plaatsen in geveltuintjes, op groene daken en in publieke tuinen. De betonnen schil biedt decennia lang bescherming, de kern met bamboe stengels is eenvoudig te verwisselen. Met dit product ondersteun je behoud van biodiversiteit èn voeg je een waar kunststuk toe aan je groene ruimte.

Prijs: € 225

Korting: 20%
Kortingscode: ASN_DRZCG_BEEPOD22
Geldig t/m 31 december 2022

Hardcover Noir | stone paper van Paper on the Rocks

Met het Hardcover Noir notitieboek van steenpapier van Paper on the Rocks kun je schrijvend de wereld veranderen. Steenpapier is namelijk 100% boomvrij, waterproof, van nature wit, gif- en bleekvrij en ook nog eens superzacht. En het schrijft heerlijk.

Prijs: € 20,95

Korting: 20%
Kortingscode: ASN20
Geldig t/m 31 december 2022

Blooms out of the Box

Verras je vrienden of familie met een box met frisse lucht. Met Blooms out of the Box verstuur je twee luchtzuiverende planten in een mooi duurzame, houten box, die meteen ook de pot en waterreservoir voor de planten is.

Prijs: € 24,95

Retulp Tumbler Thermosbeker

De Retulp Tumbler Thermosbeker is een mooie thermosfles van RVS in een handig compact formaat en te koop in verschillende kleuren. De inhoud is 300 ml met een uitneembaar zeefje en de fles heeft een dubbele wand. Hierdoor blijven je warme en koude dranken lekker op temperatuur.

Prijs: € 29,95

Korting: 25%
Kortingscode: ASNKORTING25
Geldig t/m 31 december 2022

Plaid van SUITE702

SUITE702 maakt niet alleen beddengoed en badtextiel, maar ook mooie plaids & blankets van biologisch katoen. Met een plaid geef je letterlijk en figuurlijk wat warmte cadeau, maar je kunt het net zo goed voor een picknick gebruiken. De plaids zijn te koop in vijf verschillende kleurencombinaties; blush & toffee, camel & yellow, grey & green, lilac & peach, green & chocolate.

Prijs: € 99,95

Korting: 15%
Kortingscode: ASN-DCG-2022 (niet te gebruiken in combinatie met andere kortingen)
Geldig t/m 31 december 2022

BE O bottle Green Aloë

De BE O bottle (500 ml / 17 oz) is een duurzame waterfles gemaakt van planten, namelijk van suikerriet! Met een positieve voetafdruk van - 80gr CO2e. De drinkfles is ontworpen en gemaakt in Nederland. Geassembleerd op een sociale werkplaats in Nijmegen. De BE O bottle is beschikbaar in 6 verschillende kleuren.

Prijs: € 16,95

Korting: 20%
Kortingscode: cadeaugids20
Geldig t/m 31 december 2022

Uitwisbaar notitieboek van MOYU

Geniet van oneindig duurzaam schrijfplezier met het uitwisbare notitieboek van Moyu-formaat. Gemaakt van boomvrij steenpapier, volledig recyclebaar en 100% future-proof. Zo schrijf je de wereld elke dag een stukje groener!

Prijs: € 26,95

Korting: 15%
Kortingscode: ASN15
Geldig t/m 31 december 2022

Gastendoekjes van Happy Towels

De gastendoekjes van Happy Towels zijn er in 8 verschillende kleuren en een echte aanwinst in de keuken. Ze worden mooi verpakt en zijn gemaakt van bamboegaren en biologisch katoen. Hierdoor zijn ze super absorberend én zacht.

Prijs: € 19,00

Korting: 20%
Kortingscode: Via de link in de tekst wordt de korting toegepast
Geldig t/m 31 december 2022

Terug naar de andere categorieën