ASN Bank - Voor de wereld van morgen
Volgende generaties laten genieten van de wereld

Samen werken aan een betere wereld

ASN Bank zet zich ruim 55 jaar in voor mens, dier en natuur. Dat doen wij natuurlijk niet alleen. Ruim 630.000 mensen helpen mee door met ons te bankieren. Ook werken wij samen met onze maatschappelijke partners. Zo dragen wij onze missie breder uit en stimuleren we anderen ons voorbeeld te volgen.

Onze partners

We werken samen met maatschappelijke organisaties die onze visie delen. Daardoor kunnen we onze missie breder uitdragen en anderen stimuleren om zich in te zetten voor de wereld van morgen.

Voordewereldvanmorgen.nl

Voordewereldvanmorgen.nl is een platform dat mensen met slimme, innovatieve ideeën helpt hun plannen te ontwikkelen en te realiseren. Ook gebruiken leden van de community het platform om informatie te delen en contacten te leggen. Zo stimuleren wij de innovaties van vandaag, voor de wereld van morgen.

ASN Foundation

De ASN Foundation helpt Nederlandse organisaties duurzame projecten en initiatieven tot een succes te maken.

Sponsoring

We sponsoren bijzondere projecten die duurzaamheid bij een breder publiek onder de aandacht brengen. De nadruk van ons sponsorbeleid ligt op de drie pijlers van ons duurzaamheidsbeleid: mensenrechten, klimaat en biodiversiteit.


© 2017 ASN Bank    |    Disclaimer    |    Privacy    |    Voorwaarden    |    Dienstenwijzer    |    Sitemap