ASN Bank - Voor de wereld van morgen
Snel en simpel overstappen naar de ASN Bank

Lees voor

Overstapservice

Met de gratis Overstapservice stapt u gemakkelijk over van uw huidige bank naar de ASN Bank. Uw betalingen lopen gewoon door, maar dan via de ASN Bankrekening. Hieronder leest u hoe het werkt.

Wat doet de overstapservice?

Betalingen

Automatische incasso's

Acceptgiro's

Bijschrijvingen

Premies, rente of aflossing

Periodieke betalingen en geagendeerde betalingsopdrachtenAanvragen Overstapservice

U kunt de Overstapservice pas aanvragen als u toegang heeft tot ASN Online Bankieren én de ASN Bankrekening heeft geopend. Als u inlogt, vindt u in het linkermenu onder "Service" de pagina "Aanvraag Overstapservice". Wij adviseren u om de Overstapservice pas aan te vragen als u alle passen en codes van de ASN Bankrekening heeft ontvangen en in gebruik heeft genomen. Neem contact op met het ASN Overstapteam om het u een stuk eenvoudiger te maken!


Einde Overstapservice

De overstapservice duurt dertien maanden. Zo komen al uw transacties minstens één keer voorbij. Eén maand voor de beëindiging van de Overstapservice ontvangt u hiervan bericht van ons. U kunt de oude rekening al opzeggen zodra de Overstapservice op uw rekening is ingegaan, maar u kunt deze ook aanhouden, dat is aan u. De overstapservice loopt in ieder geval gewoon door, ook als uw rekening is opgeheven.

Overstappen naar de ASN Bank

Hoe stapt u gemakkelijk over?

  • U logt in op ASN Online Bankieren met uw toegangsnaam en wachtwoord en vraagt de Overstapservice aan.
  • U informeert instanties waarvan u betalingen ontvangt (bijvoorbeeld salaris, pensioen of uitkering) over uw nieuwe rekeningnummer.
  • U voert zelf periodieke overboekingen en geagendeerde betalingsopdrachten in die u van uw ASN Bankrekening wilt betalen. Dat is eenvoudig te doen via ASN Online Bankieren.
  • Uiterlijk een maand voor de einddatum van de Overstapservice controleert u uw rekeninginformatie. Vinden er nog bij- en afschrijvingen via uw oude betaalrekening plaats? Dan informeert u zelf de betalende of incasserende instantie over uw nieuwe rekeningnummer via de overstapkaarten die u van de ASN Bank ontvangt.
  • U kunt de oude rekening opzeggen zodra de Overstapservice op uw rekening is ingegaan.


Informatie

Wilt u meer informatie? Lees de Voorwaarden Overstapservice (pdf-bestand) of neem contact op met het ASN Overstapteam. Die helpen u om eenvoudig over te stappen naar de ASN Bank!.

Klik op de afbeelding om het openingsproces van de ASN Bankrekening van begin tot eind te zien. Hier ziet u ook wanneer u desgewenst de Overstapservice aanvraagt.© 2015 ASN Bank    |    Disclaimer    |    Privacy    |    Voorwaarden    |    Dienstenwijzer    |    Sitemap