ASN Bank - Voor de wereld van morgen
Snel en simpel overstappen naar de ASN Bank

Lees voor

Overstapservice

Met de gratis Overstapservice stapt u gemakkelijk over van uw huidige bank naar de ASN Bank. Uw betalingen lopen gewoon door, maar dan via de ASN Bankrekening. Hieronder leest u hoe het werkt.

Wat doet de overstapservice?

Betalingen

Automatische incasso's

Acceptgiro's

Bijschrijvingen

Premies, rente of aflossing

Periodieke betalingen en geagendeerde betalingsopdrachtenAanvragen Overstapservice

U kunt de Overstapservice pas aanvragen als u toegang heeft tot ASN Online Bankieren én de ASN Bankrekening heeft geopend. Als u inlogt, vindt u in het linkermenu onder "Service" de pagina "Aanvraag Overstapservice". Wij adviseren u om de Overstapservice pas aan te vragen als u alle passen en codes van de ASN Bankrekening heeft ontvangen en in gebruik heeft genomen. Neem contact op met het ASN Overstapteam om het u een stuk eenvoudiger te maken!


Einde Overstapservice

De overstapservice duurt dertien maanden. Zo komen al uw transacties minstens één keer voorbij. Eén maand voor de beëindiging van de Overstapservice ontvangt u hiervan bericht van ons. U kunt de oude rekening opzeggen zodra de Overstapservice op uw rekening is ingegaan. De overstapservice loopt gewoon door, ook als uw rekening is opgeheven.

Overstappen naar de ASN Bank

Hoe stapt u gemakkelijk over?

  • U logt in op ASN Online Bankieren met uw toegangsnaam en wachtwoord en vraagt de Overstapservice aan.
  • U informeert instanties waarvan u betalingen ontvangt (bijvoorbeeld salaris, pensioen of uitkering) over uw nieuwe rekeningnummer.
  • U voert zelf periodieke overboekingen en geagendeerde betalingsopdrachten in die u van uw ASN Bankrekening wilt betalen. Dat is eenvoudig te doen via ASN Online Bankieren.
  • Uiterlijk een maand voor de einddatum van de Overstapservice controleert u uw rekeninginformatie. Vinden er nog bij- en afschrijvingen via uw oude betaalrekening plaats? Dan informeert u zelf de betalende of incasserende instantie over uw nieuwe rekeningnummer via de overstapkaarten die u van de ASN Bank ontvangt.
  • Vergeet u niet uw oude rekening op te zeggen na afloop van de Overstapservice.


Informatie

Wilt u meer informatie? Lees de Voorwaarden Overstapservice (pdf-bestand) of neem contact op met het ASN Overstapteam. Die helpen u om eenvoudig over te stappen naar de ASN Bank!.

Klik op de afbeelding om het openingsproces van de ASN Bankrekening van begin tot eind te zien. Hier ziet u ook wanneer u desgewenst de Overstapservice aanvraagt.© 2014 ASN Bank    |    Disclaimer    |    Privacy    |    Voorwaarden    |    Dienstenwijzer    |    Sitemap