Lees voor

Aanmelding actie Zon Zoekt Dak gesloten

Van zondag 29 januari tot en met vrijdag 16 maart liep de actie Zon Zoekt Dak. Maar liefst 7150 mensen hebben zich aangemeld voor de actie. Natuur & Milieu en de ASN Bank zijn heel blij met dit succes. Nu de actie is afgelopen, kunt u geen zonnepanelen meer reserveren.

Vervolg van de actie
De leverancier van de zonnepanelen, Solar Living, belt alle aanmelders om een afspraak thuis te maken. Het doet een huisbezoek en brengt op basis daarvan een offerte uit. Solar Living gaat de aanmelders per regio af. Heeft u zich aangemeld maar nog geen telefoontje gehad, dan komt dit doordat uw regio nog niet aan de beurt is.

Op de hoogte blijven
Natuur & Milieu blijft werken aan meer zonne-energie in Nederland. Nu is echter nog niet bekend of er nog een nieuwe inkoopactie komt van Zon Zoekt Dak. Wilt u op de hoogte blijven van Zon Zoekt Dak en een eventuele vervolgactie? Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief.

Solar Living
Onlangs kwam een van de leveranciers van Zon Zoekt Dak, Solar Living, in het nieuws door financiŽle problemen. Begin maart heeft Natuur & Milieu hierover een gesprek gevoerd met de directie van het bedrijf. Tijdens dit gesprek heeft Solar Living inzage gegeven in financiŽle gegevens die deel uitmaken van de voorlopige jaarcijfers voor 2011. Solar Living heeft toegelicht dat zijn financiŽle positie eind 2011 is verbeterd. De actie Zon Zoekt Dak gaat daarom onverkort door.

Mike van der Wallen, CEO van Solar Living: "De problemen in de zonne-energiesector in 2011 hebben Solar Living niet onberoerd gelaten. Wij hebben in 2011 maatregelen genomen om de effecten voor Solar Living op te lossen. Met steun van onze solide aandeelhouders zijn de uiteindelijke financiŽle gevolgen van de problemen weggenomen. We zijn klaar voor de toekomst. De reacties op de actie Zon Zoekt Dak vervullen ons met trots en we zien de toekomst met vertrouwen tegemoet."

Samen met klanten kiest de ASN Bank voor duurzame energie
Onze klanten hebben "duurzame energie" aangewezen als een van de vier belangrijkste duurzame themaís, naast eerlijke handel, tegen kinderarbeid en tegen wapens.
In het kader van dit thema steunen wij Ė namens klanten met een rekening ASN Ideaalsparen of een ASN Creditcard Ė de actie Zon Zoekt Dak van Natuur & Milieu.

Doel van de actie Zon Zoekt Dak is het mensen gemakkelijk te maken hun eigen zonnepanelen te installeren. Dat verlaagt de energierekening en spaart het milieu. Want elektriciteit die wordt opgewekt door zonnepanelen, belast het milieu veel minder dan elektriciteit uit fossiele brandstoffen.

17 maart 2012

< Naar de pagina Actueel
Twitter icoonHyves icoonFacebook icoonLinkedin icoonPrint icoon
Deel dit artikel via:††


copyright††2014 ASN Bank       |       Disclaimer       |       Privacy       |       Voorwaarden       |       Dienstenwijzer       |       Sitemap